De kalender kent 3 categorieën:

Natte Neuzen Canitrails: Canitrail.NL organiseert in samenwerking met partners de Natte Neuzen Trails. Deze trails kennen allemaal hetzelfde concept waarbij de hond centraal staat. Dat betekent dat route, start, verzorgingsposten, EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden.

Overige Canitrails: Daarnaast organiseren ook andere liefhebbers canitrails, die ook de hond als uitgangspunt hebben maar hun eigen invulling hieraan geven; de overige canitrails

Trails- honden zijn toegestaan: Ook reguliere trails stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Dat betekent dat je met je hond mag aansluiten, maar dat je hond hier verder niet centraal staat.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

4Parken Cani Night Trail 9km en 18km

17 mei @ 19:30 - 18 mei @ 00:30

Canitrailen door de bossen in het donker…Is dat anders?

Jazeker…Het is heel anders lopen; je wereld wordt kleiner, andere zintuigen nemen het over, en je voelt nog meer de binding met je hond. Doordat het donker is kun je ook met hoofdlamp dieptes minder goed inschatten en minder goed voor je uitkijken; je volgt echt je hond. Geluiden van dieren en dingen die je niet kunt zien vallen ineens op. Je ruikt van alles en voelt ook ineens meer de ondergrond.

Maar is dat niet gevaarlijk?
Nee…als je weet wat je doet, je techniek erop aanpast en je hond goed onder appel staat kun je vol vertrouwen samen door de donkere bossen lopen.

Zin in een nieuwe ervaring?

Tijdens de 4Parken Cani  Night Trail laten we deelnemers kennismaken met het nachtlopen in de bossen tijdens een 9km of 18km uitgezette route door de parken van Arnhem

LET OP: niet geschikt voor extreem trekkende honden

Meer info:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Begin:
17 mei @ 19:30
Einde:
18 mei @ 00:30
Evenement Categorie:
Website:
https://4parkencitytrail.com/4parken-city-night-trail/

Organisator

Canitrail NL
E-mail:
canitrailnl@gmail.com

Locatie

Sportpark Cranevelt
Daam Fockemalaan 1
Arnhem, 6815 DL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-36550171