De kalender kent 3 categorieën:

Natte Neuzen Canitrails: Canitrail.NL organiseert in samenwerking met partners de Natte Neuzen Trails. Deze trails kennen allemaal hetzelfde concept waarbij de hond centraal staat. Dat betekent dat route, start, verzorgingsposten, EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden.

Overige Canitrails: Daarnaast organiseren ook andere liefhebbers canitrails, die ook de hond als uitgangspunt hebben maar hun eigen invulling hieraan geven; de overige canitrails

Trails- honden zijn toegestaan: Ook reguliere trails stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Dat betekent dat je met je hond mag aansluiten, maar dat je hond hier verder niet centraal staat.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

4Parken Cani Trail 8km – 16km + Kids Cani Trail

20 oktober 2019 @ 09:30 - 11:30

Canitrailers kunnen zondag 21 oktober 2018 aansluiten bij de 4Parken Cani Trail; een afgeleide van de 4Parken City Trail.

De 4Parken Cani Trail is een trail van circa 16km en circa 8km over zoveel mogelijk verassende singletracks, diverse groene sluippaadjes van en naar park Zypendaal, park Gulden Bodem, park Sonsbeek, park Klarenbeek en Hoogte 80.

Start en startlijsten – Vanaf 09:30 uur wordt er eerst voor de 16km en daarna voor de8km individueel of in vooraf opgegeven teams om de minuut gestart. De startlijsten worden een dag van tevoren via de mail toegestuurd.

LET OP: De route loopt door grote delen hondenlosloopgebied. Van tevoren hebben we bezoekers van de parken geinformeerd over de trail met het verzoek hun honden die dag aan te lijnen tussen 09:30 en 13:00 uur. Wordt je hond snel afgeleid vanwege de vele ‘honden-geurtjes’ om zich heen, dan is deze Canitrail minder geschikt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Datum:
20 oktober 2019
Tijd:
09:30 - 11:30
Evenement Categorie:
Website:
www.4parkencitytrail.nl

Organisatoren

Canitrail NL
TrailXperience Veluwezoom

Locatie

Sportpark Cranevelt
Daam Fockemalaan 1
Arnhem, 6815 DL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-36550171