In de kalender kennen we 2 categorieën Canitrails en de Natte Neuzen Trails.

  • Canitrails: Een trail die alleen voor honden en hun handlers worden georganiseerd, waarbij het belang van de hond vooropstaat.
  • Natte Neuzen Canitrails: De Canitrails georganiseerd door Canitrail.NL hebben een uniek en herkenbaar concept. Dat betekent dat er geen tijdregistratie is, er individueel of in kleine groepen minimaal 1 en maximaal 5 minuten wordt gestart, de route, de verzorgingsposten, de EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden, dat er gele linten en gele zones zijn ingericht voor de honden die ruimte nodig hebben en dat er Dogwatchers zijn.
  • Trails – honden zijn toegestaan: Ook reguliere trailorganisatoren stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Soms is er een aparte start voor canitrailers ingericht. Soms sluit je gewoon achteraan. Je hond is ondergeschikt aan de trailers.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

4Parken City Trail & Canitrail 8km – 16km + Nachttrail + TrailXperience

20 oktober @ 14:00 - 22:30

Canitrailers kunnen zondag 21 oktober 2018 aansluiten bij:
– de 4Parken Cani Trail 8km en 16km,
– de 4Parken Cani Night Trail 8km en 16km; een afgeleide van de 4Parken City Trail
– de 4Parken Cani TrailXperience 16km-24km-32km

De 4Parken Cani Trail is een trail van circa 16km en circa 8km over zoveel mogelijk verassende singletracks, diverse groene sluippaadjes van en naar park Zypendaal, park Gulden Bodem, park Sonsbeek, park Klarenbeek en Hoogte 80.

Start en startlijsten – Vanaf 14:00 uur wordt er eerst voor de 16km en daarna voor de8km individueel of in vooraf opgegeven teams om de minuut gestart. De startlijsten worden een dag van tevoren via de mail toegestuurd.
En ’s avonds wordt er vanaf 18:30 uur gestart voor de Night Trail

NIEUW: Houd je wel van een uitdaging? Dan kun je nu ook beide trails lopen op 1 dag met tussendoor een heerlijk Pasta-Buffet en speciale finishersmedaille.

LET OP: De route loopt door grote delen hondenlosloopgebied. Van tevoren hebben we bezoekers van de parken geinformeerd over de trail. Wordt je hond snel afgeleid vanwege de vele ‘honden-geurtjes’ om zich heen, dan is deze Canitrail minder geschikt.

 

Inschrijven kan vanaf 11 augustus via www.inschrijven.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Datum:
20 oktober
Tijd:
14:00 - 22:30
Evenement Categorie:
Website:
www.4parkencitytrail.com

Organisatoren

Canitrail NL
TrailXperience Veluwezoom

Locatie

Sportpark Cranevelt
Daam Fockemalaan 1
Arnhem, 6815 DL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-36550171