In de kalender kennen we 2 categorieën Canitrails en de Natte Neuzen Trails.

  • Canitrails: Een trail die alleen voor honden en hun handlers worden georganiseerd, waarbij het belang van de hond vooropstaat.
  • Natte Neuzen Canitrails: De Canitrails georganiseerd door Canitrail.NL hebben een uniek en herkenbaar concept. Dat betekent dat er geen tijdregistratie is, er individueel of in kleine groepen minimaal 1 en maximaal 5 minuten wordt gestart, de route, de verzorgingsposten, de EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden, dat er gele linten en gele zones zijn ingericht voor de honden die ruimte nodig hebben en dat er Dogwatchers zijn.
  • Trails – honden zijn toegestaan: Ook reguliere trailorganisatoren stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Soms is er een aparte start voor canitrailers ingericht. Soms sluit je gewoon achteraan. Je hond is ondergeschikt aan de trailers.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

4Parken City Trail & Canitrail 8km – 16km

11 oktober 2020 @ 09:00 - 14:00

Canitrailers kunnen zondag 11 oktober 2020 aansluiten bij:
– de 4Parken Cani Trail 8km en 16km

De 4Parken Cani Trail is een trail van circa 16km en circa 8km over zoveel mogelijk verassende singletracks, diverse groene sluippaadjes van en naar park Zypendaal, park Gulden Bodem, park Sonsbeek, park Klarenbeek en Hoogte 80.

LET OP: De route loopt door grote delen hondenlosloopgebied. Van tevoren hebben we bezoekers van de parken geinformeerd over de trail. Wordt je hond snel afgeleid vanwege de vele ‘honden-geurtjes’ om zich heen, dan is deze Canitrail minder geschikt.

 

Inschrijven kan vanaf 10 augustus via www.inschrijven.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Datum:
11 oktober 2020
Tijd:
09:00 - 14:00
Evenement Categorie:
Website:
www.4parkencitytrail.com

Organisatoren

Canitrail NL
TrailXperience Veluwezoom

Locatie

Sportpark Cranevelt
Daam Fockemalaan 1
Arnhem, 6815 DL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-36550171