In de kalender kennen we 2 categorieën Canitrails en de Natte Neuzen Trails.

  • Canitrails: Een trail die alleen voor honden en hun handlers worden georganiseerd, waarbij het belang van de hond vooropstaat.
  • Natte Neuzen Canitrails: De Canitrails georganiseerd door Canitrail.NL hebben een uniek en herkenbaar concept. Dat betekent dat er geen tijdregistratie is, er individueel of in kleine groepen minimaal 1 en maximaal 5 minuten wordt gestart, de route, de verzorgingsposten, de EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden, dat er gele linten en gele zones zijn ingericht voor de honden die ruimte nodig hebben en dat er Dogwatchers zijn.
  • Trails – honden zijn toegestaan: Ook reguliere trailorganisatoren stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Soms is er een aparte start voor canitrailers ingericht. Soms sluit je gewoon achteraan. Je hond is ondergeschikt aan de trailers.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Around the World Canitrail Challenge

30 mei @ 05:30 - 3 juni @ 22:00

Vlak voor de zomerstop willen we nog 1 keer KNALLEN met een GROTE Natte Neuzen Trail uitdaging:)

Wie doet er van 30 mei tot en met 3 juni mee met de Around the World Canitrail Challenge en nodigt zijn of haar internationale vrienden/kennissen uit België, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Polen, Brazilië, Verenigde Staten, Canada en alle andere landen waar jullie hondenvrienden wonen uit om samen 40.008km af te leggen??

Je registreer deze 5 dagen alle kilometers in een bestand in Google Drive die jullie met je hond afleggen. Het mag je vaste 5km wandeling in de ochtend zijn of een lekkere lange canitrail van 20km of alle 5 de dagen een ontspannen 10km canitrail-walk. Alle kilometers tellen 🙂

Meer info:https://canitrail.nl/canitrail.nl/2020/05/27/around-the-world-canitrail-challenge-2/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Begin:
30 mei @ 05:30
Einde:
3 juni @ 22:00
Evenement Categorie: