De kalender kent 3 categorieën:

Natte Neuzen Canitrails: Canitrail.NL organiseert in samenwerking met partners de Natte Neuzen Trails. Deze trails kennen allemaal hetzelfde concept waarbij de hond centraal staat. Dat betekent dat route, start, verzorgingsposten, EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden.

Overige Canitrails: Daarnaast organiseren ook andere liefhebbers canitrails, die ook de hond als uitgangspunt hebben maar hun eigen invulling hieraan geven; de overige canitrails

Trails- honden zijn toegestaan: Ook reguliere trails stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Dat betekent dat je met je hond mag aansluiten, maar dat je hond hier verder niet centraal staat.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Natte Neuzen CaniTrail Veluwezoom 8km tot en met 23 km

29 april @ 08:30 - 14:00

- €17,50

Honden en baasjes zijn weer van harte welkom om 29 april 2018 deel te nemen aan de kleinschalige gemoedelijke en uitdagende Natte Neuzen Trail Veluwezoom door het schitterende gebied van Nationaal Park Veluwezoom bij De Steeg/ Rheden.

De Natte Neuzen Trail Veluwezoom op 29 april 2018 gaan we volgens een nieuw concept uitzetten:) Het motto is….Een lusje MEER of MINDER

De NNT Veluwezoom heeft een basisroute van 8km en langs deze basisroute kom je diverse lusjes tegen waarmee je je aantal te lopen kilometers kunt uitbreiden. Als je alle lusjes zou lopen, dan kom je op een maximum van 23 km. Loop je geen enkele lus, dan loop je dus de basisroute en dat is in het totaal 8km.
Langs de basisroute kun je bij een aantal splitsingen een bordje tegenkomen met daarop Lus 1 of Lus 2 en het aantal kilometers waarmee je je trail kunt uitbreiden. Het aantal hoogtemeters van deze lus worden niet vermeld…dat blijft een leuke verrassing. Ga je linksaf dan blijf je op de basisroute. Ga je rechtsaf dan loop je de lus totdat je weer iets verder op de basisroute uitkomt.

Bepaal je afstand dus op de dag zelf. Lopen jullie als team lekker, dan pak je er gewoon een lusje bij. Gaat het even niet zo lekker, dan doe je toch een lusje minder:)

Op het inschrijfformulier geef je je ambitie vooraf aan door te kiezen voor een tijdsblok. In dat tijdsblok ga je zoals gebruikelijk alleen of in een vooraf opgegeven groep om de minuut van start.
De tijdsblokken waaruit je kunt kiezen zijn:
Blok 1; 08:30 – 09:00 uur = 23km (minimale leeftijd hond 2,5 jaar)
Blok 2; 09:00 – 10:00 uur = Tussen 15 – 23km (minimale leeftijd hond 2,5 jaar)
Blok 3; 10:00 – 11:00 uur = Tussen  8 – 15km (minimale leeftijd hond 2 jaar)
Blok 4; 11:00 – 11:30 uur = 8km (minimale leeftijd 1,5 jaar)

En omdat je onderweg mag bepalen welke afstand je uiteindelijk werkelijk gaat lopen, hebben we gekozen voor 1 vast tarief voor iedereen.

Meer info: www.canitrail.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Datum:
29 april
Tijd:
08:30 - 14:00
Kosten:
€17,50
Evenement Categorie:
Website:
www.canitrail.nl

Locatie

Parkeerplaats De Lappendeken
Diepesteeg/ Beekhuizenseweg
De Steeg, 6994 Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0636550171
Website:
www.canitrail.nl

Organisator

Canitrail NL
E-mail:
canitrailnl@gmail.com