De kalender kent 3 categorieën:

Natte Neuzen Canitrails: Canitrail.NL organiseert in samenwerking met partners de Natte Neuzen Trails. Deze trails kennen allemaal hetzelfde concept waarbij de hond centraal staat. Dat betekent dat route, start, verzorgingsposten, EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden.

Overige Canitrails: Daarnaast organiseren ook andere liefhebbers canitrails, die ook de hond als uitgangspunt hebben maar hun eigen invulling hieraan geven; de overige canitrails

Trails- honden zijn toegestaan: Ook reguliere trails stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Dat betekent dat je met je hond mag aansluiten, maar dat je hond hier verder niet centraal staat.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Natte Neuzen Dauwtrail Xperience

30 mei @ 05:15 - 09:30

DauwTrailen over de Veluwezoom? Jazeker, een nieuwe traditie zetten we voort 🙂

Vanaf 05:15 uur staat TrailXperience Veluwezoom klaar om de vroege vogels voor de kleinschalige Natte Neuzen DauwTrail Xperience te verwennen met onze zelfgemaakte biologische “ WAKE-UP”–shot, en/of koffie en thee.

Nadat je wat lekkere trailhapjes, Clif Bars en/of Clif Shots hebt ingepakt voor onderweg starten jullie alleen of in groepjes  door de verstilde bossen, over de met dauw bedekte hei, heuvel op, heuvel af via zoveel mogelijk single tracks. Aan het eind wacht je een uitgebreid luxe ontbijt in de buitenlucht 🙂

Vooraf hebben deelnemers kunnen kiezen uit een korte of lange Dauwtrailroute. Op 28 mei wordt de GPX van deze afstand aan de deelnemers toegestuurd om in te laden in het horloge of de telefoon.

Aanmelden kan tot 28 mei:)

Startlokatie : Parkeerplaats de Lange Juffer, Schaapsallee, 6957 Laag Soeren

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Datum:
30 mei
Tijd:
05:15 - 09:30
Evenement Categorie:

Organisator

Canitrail NL
E-mail:
canitrailnl@gmail.com