In de kalender kennen we 2 categorieën Canitrails en de Natte Neuzen Trails.

  • Canitrails: Een trail die alleen voor honden en hun handlers worden georganiseerd, waarbij het belang van de hond vooropstaat.
  • Natte Neuzen Canitrails: De Canitrails georganiseerd door Canitrail.NL hebben een uniek en herkenbaar concept. Dat betekent dat er geen tijdregistratie is, er individueel of in kleine groepen minimaal 1 en maximaal 5 minuten wordt gestart, de route, de verzorgingsposten, de EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden, dat er gele linten en gele zones zijn ingericht voor de honden die ruimte nodig hebben en dat er Dogwatchers zijn.
  • Trails – honden zijn toegestaan: Ook reguliere trailorganisatoren stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Soms is er een aparte start voor canitrailers ingericht. Soms sluit je gewoon achteraan. Je hond is ondergeschikt aan de trailers.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Natte Neuzen Dauwtrail GPX Xperience

30 mei @ 05:15 - 09:30

DauwTrailen over de Veluwezoom? Jazeker, een nieuwe traditie zetten we voort 🙂

Vanaf 05:15 uur staat TrailXperience Veluwezoom klaar om de vroege vogels voor de kleinschalige Natte Neuzen DauwTrail Xperience te verwennen met onze zelfgemaakte biologische “ WAKE-UP”–shot, en/of koffie en thee.

Je kunt starten tussen 05:15 uur en 06:00 uur.

Nadat je wat lekkere trailhapjes, Clif Bars en/of Clif Shots hebt ingepakt voor onderweg starten jullie alleen of in groepjes  door de verstilde bossen, over de met dauw bedekte hei, heuvel op, heuvel af via zoveel mogelijk single tracks. Aan het eind wacht je een uitgebreid luxe ontbijt in de buitenlucht 🙂

Vooraf hebben deelnemers kunnen kiezen uit een korte of lange Dauwtrailroute. Op 28 mei wordt de GPX van deze afstand aan de deelnemers toegestuurd om in te laden in het horloge of de telefoon.

Aanmelden kan tot 28 mei:)

Startlokatie : Parkeerplaats De Plaghak, Schaapsallee 1, 6957 DL Laag Soeren

Aanmelden via de Fitmanager

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Datum:
30 mei
Tijd:
05:15 - 09:30
Evenement Categorie:

Organisator

Canitrail NL
E-mail:
canitrailnl@gmail.com