In de kalender kennen we 2 categorieën Canitrails en de Natte Neuzen Trails.

  • Canitrails: Een trail die alleen voor honden en hun handlers worden georganiseerd, waarbij het belang van de hond vooropstaat.
  • Natte Neuzen Canitrails: De Canitrails georganiseerd door Canitrail.NL hebben een uniek en herkenbaar concept. Dat betekent dat er geen tijdregistratie is, er individueel of in kleine groepen minimaal 1 en maximaal 5 minuten wordt gestart, de route, de verzorgingsposten, de EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden, dat er gele linten en gele zones zijn ingericht voor de honden die ruimte nodig hebben en dat er Dogwatchers zijn.
  • Trails – honden zijn toegestaan: Ook reguliere trailorganisatoren stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Soms is er een aparte start voor canitrailers ingericht. Soms sluit je gewoon achteraan. Je hond is ondergeschikt aan de trailers.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

NIEUW: Natte Neuzen Mystery Fun Trail

9 mei 2020 @ 18:00 - 21:00

Loop een korte of lange Canitrail en verzamel onderweg allerlei dingen die langs de route liggen. De route loop je middels een kaart met aanknopingspunten voor baas en hond. Aan het eind van de trail combineer je de bladzijden tot het antwoord op de vraag die je na de finish hebt gekregen. Heb je het antwoord goed, dan ontvang je de speciale NNT Mystery Badge 🙂

Afstand: circa 5km en 10km NNT
Startlokatie: ergens in de buurt van Manege De Spreng in Laag Soeren

 

Meer info volgt:)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Datum:
9 mei 2020
Tijd:
18:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Organisator

Canitrail NL
E-mail:
canitrailnl@gmail.com

Locatie

Manege De Spreng, Priesnitzlaan 17, 6957 DD Laag-Soeren
Priesnitzlaan 17
Laag Soeren, 6957 DD Nederland
+ Google Maps