De kalender kent 3 categorieën:

Natte Neuzen Canitrails: Canitrail.NL organiseert in samenwerking met partners de Natte Neuzen Trails. Deze trails kennen allemaal hetzelfde concept waarbij de hond centraal staat. Dat betekent dat route, start, verzorgingsposten, EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden.

Overige Canitrails: Daarnaast organiseren ook andere liefhebbers canitrails, die ook de hond als uitgangspunt hebben maar hun eigen invulling hieraan geven; de overige canitrails

Trails- honden zijn toegestaan: Ook reguliere trails stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Dat betekent dat je met je hond mag aansluiten, maar dat je hond hier verder niet centraal staat.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Posbankloop Canitrail 8km – 16km

21 september @ 09:00 - 12:00

NIEUW: Ruim een week voor de Posbankloop wordt de Posbankloop Trail & Canitrail georganiseerd.

De Posbankloop (Cani)Trail start in het hartje van de Posbank bij parkeerplaats Herikhuizerveld en loopt over de toppen en dalen van het Herikhuizerveld in Nationaal Park Veluwezoom. Trailers lopen hier in een verscheidenheid aan landschappen – over de met hei bedekte stuwwallen, door restanten zandverstuivingen, door oude hakhoutbossen en over landgoederen met parkbossen.

De canitrailers zijn van harte welkom heten op de 8km en 16km. Zij starten individueel of in vooral opgegeven teams om de minuut ruim voor de andere trailers om zowel de honden met hun baasjes als de trailers een zo optimaal mogelijke beleving van de trail te kunnen geven.

Alleen de canitrailers mogen hun auto parkeren op Parkeerplaats Herikhuizerveld, omdat de auto voor veel honden een veilige plek is waarin zij vooraf en na afloop verzorgd kunnen worden zodat zij zo ontspannen mogelijk aan de start kunnen staan.

ROUTE
De route van de Posbankloop Trail is door gebiedsexpert en trailrunner Dorethea Bil bedacht en dat betekent gegarandeerd de nodige hoogtemeters, mooie uitzichten, veel afwisseling in terrein en paden en uitstekende verzorgingsposten.

KOSTEN
8 km (Cani)Trail – €14,00
16 km (Cani)Trail – €18,00

Inschrijven voor de Posbankloop Trail kan vanaf 21 mei 2019 via www.inschrijven.nl

posbanklooptrail_logo_def.groen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Datum:
21 september
Tijd:
09:00 - 12:00
Evenement Categorie:
Website:
http://www.deposbankloop.nl/trail/

Organisatoren

Canitrail NL
TrailXperience Veluwezoom

Locatie

Parkeerplaats Herikhuizerveld
Beekhuizenseweg
Rheden, Nederland
+ Google Maps