De kalender kent 3 categorieën:

Natte Neuzen Canitrails: Canitrail.NL organiseert in samenwerking met partners de Natte Neuzen Trails. Deze trails kennen allemaal hetzelfde concept waarbij de hond centraal staat. Dat betekent dat route, start, verzorgingsposten, EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden.

Overige Canitrails: Daarnaast organiseren ook andere liefhebbers canitrails, die ook de hond als uitgangspunt hebben maar hun eigen invulling hieraan geven; de overige canitrails

Trails- honden zijn toegestaan: Ook reguliere trails stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Dat betekent dat je met je hond mag aansluiten, maar dat je hond hier verder niet centraal staat.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Vuurtoren Trail Ameland

16 maart @ 09:00 - 17 maart @ 16:00

De Canitrail 18 km start zaterdag 16 maart om 09:00 uur. (90% onverhard) Deelname aan deze Canitrail is alleen mogelijk bij aankomst uiterlijk vrijdagavond. De 1e boot arriveert zaterdagochtend te laat om op tijd te kunnen zijn voor de start.

De Canitrail 35km start zondag 17 maart om 9:00 uur (95% onverhard). Deelname aan de Canitrail is alleen mogelijk bij aankomst uiterlijk zaterdagavond. De 1e boot arriveert zondagochtend te laat om op tijd te kunnen zijn voor de start.

 

De Canitrail 12 km start zondag 17 maart om 9:30 uur(80% onverhard). Deelname aan de Canitrail is alleen mogelijk bij aankomst uiterlijk zaterdagavond. De 1e boot arriveert zondagochtend te laat om op tijd te kunnen zijn voor de start.

 

Inschrijven voor een CANITRAIL is inclusief bootkaartje voor de baas maar niet voor de trouwe viervoeter. Kaartje tevens verkrijgbaar aan de kassa in de vertrek terminal op vanaf Holwerd.

 

Kosten Trail:
– 12 km € 34,50
– 18 km € 37,00
– 35 km € 43,00

Kosten retour overtocht:
– Volwassene €12,85
– Kind 4 tm 11 jaar € 7,20
– Auto exclusief inzittende €81,00
– Hond €5,65

Inschrijven is mogelijk vanaf 28 oktober  via www.inschrijven.nl

Meer info zie website

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Begin:
16 maart @ 09:00
Einde:
17 maart @ 16:00
Evenement Categorie:
Website:
http://vuurtorentrail.nl

Locatie

Zwaneplein te Hollum
Zwaneplein
Hollum, Nederland
+ Google Maps