In de kalender kennen we 2 categorieën Canitrails en de Natte Neuzen Trails.

  • Canitrails: Een trail die alleen voor honden en hun handlers worden georganiseerd, waarbij het belang van de hond vooropstaat.
  • Natte Neuzen Canitrails: De Canitrails georganiseerd door Canitrail.NL hebben een uniek en herkenbaar concept. Dat betekent dat er geen tijdregistratie is, er individueel of in kleine groepen minimaal 1 en maximaal 5 minuten wordt gestart, de route, de verzorgingsposten, de EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden, dat er gele linten en gele zones zijn ingericht voor de honden die ruimte nodig hebben en dat er Dogwatchers zijn.
  • Trails – honden zijn toegestaan: Ook reguliere trailorganisatoren stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Soms is er een aparte start voor canitrailers ingericht. Soms sluit je gewoon achteraan. Je hond is ondergeschikt aan de trailers.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Natte Neuzen Trail Montferland 12km-22km- 42,2km

13 december @ 09:00 - 14:00

Laat je verrassen door de 12km en 22km Natte Neuzen CaniTrail in het Montferland.
Voor de startende en/of geblesseerde canitrailers is er de 6km Snuffeltrail en Kids Canitrail.
Voor wie een uitdaging zoekt hebben we dit jaar voor het eerst een heuse Marathon Canitrail toegevoegd die je naast de uitgezet 22km verder op GPX loopt.

In het zuiden van de Achterhoek ligt tussen de plaatsen Doetinchem, Didam en ’s-Heerenberg aan de Duitse grens het Montferland. Het Montferland is verrassend. Je vindt er mooie heuvelachtige bossen met prachtige vergezichten. Beleef de rijke bosgeschiedenis in het stuwwalgebied in Montferland! De route gemaakt door plaatselijke canitrailer Dennis met zijn honden Kina en Sky loopt door het Bergherbos over de stuwwallen van het Montferland met glooiende akkers en langs uitkijktoren de Hulzenberg.

Inschrijving open vanaf september 2020 via www.inschrijven.nl

 

Meer info volgt nog 🙂

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Datum:
13 december
Tijd:
09:00 - 14:00
Evenement Categorie:

Locatie

nntb
Nederland

Organisator

Canitrail NL
E-mail:
canitrailnl@gmail.com