In de kalender kennen we 2 categorieën Canitrails en de Natte Neuzen Trails.

  • Canitrails: Een trail die alleen voor honden en hun handlers worden georganiseerd, waarbij het belang van de hond vooropstaat.
  • Natte Neuzen Canitrails: De Canitrails georganiseerd door Canitrail.NL hebben een uniek en herkenbaar concept. Dat betekent dat er geen tijdregistratie is, er individueel of in kleine groepen minimaal 1 en maximaal 5 minuten wordt gestart, de route, de verzorgingsposten, de EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden, dat er gele linten en gele zones zijn ingericht voor de honden die ruimte nodig hebben en dat er Dogwatchers zijn.
  • Trails – honden zijn toegestaan: Ook reguliere trailorganisatoren stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Soms is er een aparte start voor canitrailers ingericht. Soms sluit je gewoon achteraan. Je hond is ondergeschikt aan de trailers.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Spaarnwoude Hills Cani-Trail, DoG SHiT! – GECANCELLED

21 maart @ 09:00 - 11:30

Vanwege de maatregelen omtrent het Corona virus is deze trail verplaatst van 22 maart naar 6 september 2020 maar helaas wederom gecancelled. Deze is nu verschoven naar 21 maart 🙂


Nieuw is de 12 km lange Spaarnwoude Hills Cani-Trail “DoG SHiT”. Alles over de “DoG SHiT” kunnen de canitrailers helemaal onderaan deze pagina lezen. Lees deze tekst zorgvuldig door. De “DoG SHiT” route is nagelopen i.s.m. met Canitrail Nederland.

Minimale leeftijd van de hond is 2 jaar.
Dit is een bewuste keuze in overleg met Canitrail Nederland vanwege het heuvelachtige parcours in combinatie met de aanwezige modder wat iets meer vraagt van je hond als een vlakke 10km 🙂

 

Inschrijven kan via www.inschrijven.nl 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Datum:
21 maart
Tijd:
09:00 - 11:30
Evenement Categorie:
Site:
https://spaarnwoudehillstrail.nl/algemene-informatie/