In de kalender kennen we 2 categorieën Canitrails en de Natte Neuzen Trails.

  • Canitrails: Een trail die alleen voor honden en hun handlers worden georganiseerd, waarbij het belang van de hond vooropstaat.
  • Natte Neuzen Canitrails: De Canitrails georganiseerd door Canitrail.NL hebben een uniek en herkenbaar concept. Dat betekent dat er geen tijdregistratie is, er individueel of in kleine groepen minimaal 1 en maximaal 5 minuten wordt gestart, de route, de verzorgingsposten, de EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden, dat er gele linten en gele zones zijn ingericht voor de honden die ruimte nodig hebben en dat er Dogwatchers zijn.
  • Trails – honden zijn toegestaan: Ook reguliere trailorganisatoren stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Soms is er een aparte start voor canitrailers ingericht. Soms sluit je gewoon achteraan. Je hond is ondergeschikt aan de trailers.
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

2202 Canitrail Challenge

22 februari @ 20:22 - 22:02

Wat?
Op 22-02-2022 om 20u22 loop ik met mijn hond 11,01km, oftewel 2x 11,01 = 22,02km 🙂

Waarom?
In het jaar 2022 ligt een bijzondere datum: 22 februari 2022 (22-02-2022). Het is een getal waarin de cijfers symmetrisch gerangschikt zijn, zodat het getal van achter naar voren gelezen hetzelfde is als van voor naar achter. Zo’n getal heet een numeriek palindroom. Een bijzondere dag met al die 2-en wat in de numerologie het getal is van samenzijn, gezelschap, romantiek en samenwerking. Het getal twee is het getal van de vrede, verbinding en vertrouwen.  Hoe mooi is het om op zo’n bijzondere dag samen met je hond aan deze Canitrail Challenge mee te doen.

Waar?
In je eigen omgeving met anderen samen of je loopt met mij en mn hond mee vanaf de parkeerplaats bij Huize Zijpendaal aan de Zijpendaalseweg te Arnhem. Wel een hoofdlampje meenemen en een lampje aan de hond.

Deelname = gratis

Na afloop post je jullie “bewijs” , een printscreen van jullie afstand van het sporthorloge of Strava in de Facebook Natte Neuzen Trail Community:)

 

Ben benieuwd wat jullie beleving van deze bijzondere Canitrail Challenge zal zijn

Gegevens

Datum:
22 februari
Tijd:
20:22 - 22:02
Evenement Categorie:

Organisator

Canitrail NL
E-mail:
canitrailnl@gmail.com
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gegevens

Datum:
22 februari
Tijd:
20:22 - 22:02
Evenement Categorie:

Organisator

Canitrail NL
E-mail:
canitrailnl@gmail.com