In de kalender kennen we 2 categorieën Canitrails en de Natte Neuzen Trails.

  • Canitrails: Een trail die alleen voor honden en hun handlers worden georganiseerd, waarbij het belang van de hond vooropstaat.
  • Natte Neuzen Canitrails: De Canitrails georganiseerd door Canitrail.NL hebben een uniek en herkenbaar concept. Dat betekent dat er geen tijdregistratie is, er individueel of in kleine groepen minimaal 1 en maximaal 5 minuten wordt gestart, de route, de verzorgingsposten, de EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden, dat er gele linten en gele zones zijn ingericht voor de honden die ruimte nodig hebben en dat er Dogwatchers zijn.
  • Trails – honden zijn toegestaan: Ook reguliere trailorganisatoren stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Soms is er een aparte start voor canitrailers ingericht. Soms sluit je gewoon achteraan. Je hond is ondergeschikt aan de trailers.
Laden Evenementen

« Alle evenementen

Brekeld Runners Trail

5 oktober @ 08:00 - 17:00

Op 5 oktober is het weer zover de Brekeld Runners Trail een mooie afwisselende trail door de omgeving van Rijssen. De single tracks, korte klimmetjes afgewisseld met brede paden om even bij te kunnen komen maakt dat je optimaal geniet! Uiteraard zijn er op de routes verzorgingsposten bemand door de vrijwilligers. Na afloop staan de hottub en BBQ voor je klaar, lekker om nog even na te praten met elkaar over de ervaringen onderweg. De BBQ en 1 drankje zijn ook nog eens bij de prijs inbegrepen!

Bekervrij
Bij het ophalen van je startnumer ontvang je van ons ook nog eens een Brekeld Runners Trail softcup omdat we vanaf deze editie geen plasticbekers meer gebruiken bij de verzorgingsposten.

Afstanden:
-10km; start 13:00 uur
-15km; start 12:30 uur
-20km; start 12:00uur
-30km; start 11:30 uur
-50km; start 09:00 uur ( deels op GPS)

 

Honden zijn welkom

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *