In de kalender kennen we 2 categorieën Canitrails en de Natte Neuzen Trails.

  • Canitrails: Een trail die alleen voor honden en hun handlers worden georganiseerd, waarbij het belang van de hond vooropstaat.
  • Natte Neuzen Canitrails: De Canitrails georganiseerd door Canitrail.NL hebben een uniek en herkenbaar concept. Dat betekent dat er geen tijdregistratie is, er individueel of in kleine groepen minimaal 1 en maximaal 5 minuten wordt gestart, de route, de verzorgingsposten, de EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden, dat er gele linten en gele zones zijn ingericht voor de honden die ruimte nodig hebben en dat er Dogwatchers zijn.
  • Trails – honden zijn toegestaan: Ook reguliere trailorganisatoren stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Soms is er een aparte start voor canitrailers ingericht. Soms sluit je gewoon achteraan. Je hond is ondergeschikt aan de trailers.
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

CaniSport Event 2024

17 maart @ 08:00 - 17:00

Het CaniSport Event op 17 maart 2024 is een evenement op het terrein van Markant Outdoor in Braamt. waar deelnemers met hun hond(en) kunnen deelnemen aan een uitgebreid en gevarieerd programma aan korte workshops.

Naast een actief programma is er natuurlijk ook de mogelijkheid om te genieten van een drankje op het terras, bij de stands te snuffelen of je hond te verassen met een heerlijke massage.

Wil je er een gezellig weekend van maken, dan hebben jij en jouw hond ook de mogelijkheid om te overnachten. Maak er een heerlijk weekend van met jouw hondenvrienden en je viervoeter(s).


Het Programma

De hele dag worden diverse introductie workshops voor hond én baas, om samen te leren, om samen te werken en samen plezier te hebben aangeboden. Iedere deelnemer kan aan 2 activiteiten deelnemen. De activiteiten waaruit je kunt kiezen zijn: Canitrail, Dogsurvival, Bikejoring, Steppen, Suppen of Praktijkspeuren. Uiteraard kun je dit uitbreiden met een  massage bij de hondenmasseur.

Waar?  Op het terrein van Markant Outdoorcentrum, Gildeweg 7 in Braamt.

Markant Outdoorcentrum ligt in de Achterhoek tussen Doetinchem en ’s Heerenberg (Gelderland). Mooi en landelijk gelegen bij het Recreatiegebied Stroombroek en het bos- en natuurgebied Montferland.

Alle info vind je op de website

Gegevens

Datum:
17 maart
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.canisport.events

Locatie

Markant Outdoorcentrum
Gildeweg 7
Braamt, 7047 AR Nederland
+ Google Maps
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Datum:
17 maart
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.canisport.events

Locatie

Markant Outdoorcentrum
Gildeweg 7
Braamt, 7047 AR Nederland
+ Google Maps