In de kalender kennen we 2 categorieën Canitrails en de Natte Neuzen Trails.

  • Canitrails: Een trail die alleen voor honden en hun handlers worden georganiseerd, waarbij het belang van de hond vooropstaat.
  • Natte Neuzen Canitrails: De Canitrails georganiseerd door Canitrail.NL hebben een uniek en herkenbaar concept. Dat betekent dat er geen tijdregistratie is, er individueel of in kleine groepen minimaal 1 en maximaal 5 minuten wordt gestart, de route, de verzorgingsposten, de EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden, dat er gele linten en gele zones zijn ingericht voor de honden die ruimte nodig hebben en dat er Dogwatchers zijn.
  • Trails – honden zijn toegestaan: Ook reguliere trailorganisatoren stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Soms is er een aparte start voor canitrailers ingericht. Soms sluit je gewoon achteraan. Je hond is ondergeschikt aan de trailers.
Laden Evenementen

« Alle evenementen

Dog Epic Race 3-daagse

26 mei @ 08:00 - 28 mei @ 17:00

Looking for a new challenge?

Dog Epic is the first mountain   stage race in the Czech Republic. During four carefully chosen stages, you’ll be challenged by short sprint distances (4 km), a night stage as well as the 12-km long “King’s” stage.

The race takes place in the beautiful Jizera Mountains in the north of the Czech Republic.

Meer info volgt via de website
Of via hun FB pagina

Gegevens

Begin:
26 mei @ 08:00
Einde:
28 mei @ 17:00
Evenement Categorie:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Begin:
26 mei @ 08:00
Einde:
28 mei @ 17:00
Evenement Categorie: