In de kalender kennen we 2 categorieën Canitrails en de Natte Neuzen Trails.

  • Canitrails: Een trail die alleen voor honden en hun handlers worden georganiseerd, waarbij het belang van de hond vooropstaat.
  • Natte Neuzen Canitrails: De Canitrails georganiseerd door Canitrail.NL hebben een uniek en herkenbaar concept. Dat betekent dat er geen tijdregistratie is, er individueel of in kleine groepen minimaal 1 en maximaal 5 minuten wordt gestart, de route, de verzorgingsposten, de EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden, dat er gele linten en gele zones zijn ingericht voor de honden die ruimte nodig hebben en dat er Dogwatchers zijn.
  • Trails – honden zijn toegestaan: Ook reguliere trailorganisatoren stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Soms is er een aparte start voor canitrailers ingericht. Soms sluit je gewoon achteraan. Je hond is ondergeschikt aan de trailers.
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Follow Fellow Caniwalk – Cantrail

8 januari @ 08:00 - 17:00

Op zondag 8 januari 2023 orgniseert De Link de 2e “Follow Fellow” canitrail – caniwalk voor alle hondenliefhebbers in Rillaar (Aarschot) 🐾
Dit jaar zullen er 3 afstanden mogelijk zijn. De routes kunnen al hardlopend of al wandelend afgelegd worden.
Er geldt geen tijdslimiet; er is geen tijdregistratie; het is geen wedstrijd maar een evenement waarbij de beleving voorop staat.
De parcours worden uitgepijld, maar enkele dagen vooraf ontvang je eveneens het nodige gpx-bestand van de gekozen afstand.
TICKETVERKOOP IS OPEN (€12.50 pp)
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *