In de kalender kennen we 2 categorieën Canitrails en de Natte Neuzen Trails.

  • Canitrails: Een trail die alleen voor honden en hun handlers worden georganiseerd, waarbij het belang van de hond vooropstaat.
  • Natte Neuzen Canitrails: De Canitrails georganiseerd door Canitrail.NL hebben een uniek en herkenbaar concept. Dat betekent dat er geen tijdregistratie is, er individueel of in kleine groepen minimaal 1 en maximaal 5 minuten wordt gestart, de route, de verzorgingsposten, de EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden, dat er gele linten en gele zones zijn ingericht voor de honden die ruimte nodig hebben en dat er Dogwatchers zijn.
  • Trails – honden zijn toegestaan: Ook reguliere trailorganisatoren stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Soms is er een aparte start voor canitrailers ingericht. Soms sluit je gewoon achteraan. Je hond is ondergeschikt aan de trailers.
Laden Evenementen

« Alle evenementen

Limburg Wine Walk / Run

5 oktober @ 09:00 - 17:30

Op zaterdag 5 oktober en zondag 6 oktober vindt de eerste editie van de Limburg Wine Walk plaats.

Dit jaar mogen we jullie verwelkomen op het groene Landgoed Kasteelhoeve Cartils. Landgoed Cartils ligt in het prachtige Eyserbeekdal tussen Gulpen en Eys. Ontdek deze verborgen groene parel met zijn prachtige flora en fauna.

Het parcours zal over onverharde wegen gaan, langs en zelfs door diverse wijngaarden. Bij de tussenstops worden de deelnemers getrakteerd op een paar slokken Limburgse wijn en enkele lekkere degustaties met wat gezellige sfeermuziek! Na de finish wacht een bijzondere medaille en natuurlijk nog meer wijn.

Verzorgingsposten zijn bekervrij!
Wij maken geen gebruik meer van plastic bekers bij onze verzorgingsposten. Hiervoor dien je zelf een (opvouwbare) beker mee te nemen als je iets wil drinken. Het is mogelijk om een opvouwbare beker te bestellen bij de inschrijving mocht je er nog geen hebben.

Afstanden Walk ( 5 en 6 oktober):
25km
17km
13km
9km

Afstanden Run (6 oktober):
17km
13km
9km

Op zaterdag kunnen wandelaars van alle afstanden finishen tot 17:30u
Op zondag kunnen wandelaars van alle afstanden finishen tot 16:30u

Gegevens

Datum:
5 oktober
Tijd:
09:00 - 17:30
Evenement Categorie:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Datum:
5 oktober
Tijd:
09:00 - 17:30
Evenement Categorie: