In de kalender kennen we 2 categorieën Canitrails en de Natte Neuzen Trails.

  • Canitrails: Een trail die alleen voor honden en hun handlers worden georganiseerd, waarbij het belang van de hond vooropstaat.
  • Natte Neuzen Canitrails: De Canitrails georganiseerd door Canitrail.NL hebben een uniek en herkenbaar concept. Dat betekent dat er geen tijdregistratie is, er individueel of in kleine groepen minimaal 1 en maximaal 5 minuten wordt gestart, de route, de verzorgingsposten, de EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden, dat er gele linten en gele zones zijn ingericht voor de honden die ruimte nodig hebben en dat er Dogwatchers zijn.
  • Trails – honden zijn toegestaan: Ook reguliere trailorganisatoren stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Soms is er een aparte start voor canitrailers ingericht. Soms sluit je gewoon achteraan. Je hond is ondergeschikt aan de trailers.
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mountainman Nesselwang

25 mei @ 07:00 - 17:00

Adembenemende trails voor trailrunners of wandelaars op 4 verschillende routelengtes met start en finish in Nesselwang, direct bij het biatloncentrum. Honden zijn van harte welkom en vanaf 2024 is er een aparte Canitrail start en onderdeel.

Het watervalpad met zijn talloze trappen, het wortelpad naar de top, het panoramische uitzicht op kasteel Neuschwanstein of het oeverpad aan de Grüntensee, evenals rustieke alpenweiden met hartig eten wachten op u tijdens uw hoogtepunt in het lenteseizoen. Wie op zoek is naar een echte uitdaging, kan zijn vorm testen op het nieuwe XL-parcours.

Je zult versteld staan!

 

Afstanden: 42km, 33km, 21km, 10km

Alle info over deze trail vind je op hun website.

Gegevens

Datum:
25 mei
Tijd:
07:00 - 17:00
Evenement Categorie:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Datum:
25 mei
Tijd:
07:00 - 17:00
Evenement Categorie: