In de kalender kennen we 2 categorieën Canitrails en de Natte Neuzen Trails.

  • Canitrails: Een trail die alleen voor honden en hun handlers worden georganiseerd, waarbij het belang van de hond vooropstaat.
  • Natte Neuzen Canitrails: De Canitrails georganiseerd door Canitrail.NL hebben een uniek en herkenbaar concept. Dat betekent dat er geen tijdregistratie is, er individueel of in kleine groepen minimaal 1 en maximaal 5 minuten wordt gestart, de route, de verzorgingsposten, de EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden, dat er gele linten en gele zones zijn ingericht voor de honden die ruimte nodig hebben en dat er Dogwatchers zijn.
  • Trails – honden zijn toegestaan: Ook reguliere trailorganisatoren stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Soms is er een aparte start voor canitrailers ingericht. Soms sluit je gewoon achteraan. Je hond is ondergeschikt aan de trailers.
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mountainman – Wintertrail Reit im Winkl (Duitsland)

2 maart @ 07:30 - 17:00

Traillopen en winterwandelen in de bergen van de Chiemgauer Alpen. Vier adembenemende trails wachten op u, beginnend en eindigend bij het langlaufcentrum in Reit im Winkl. Dit is een echt sneeuwparadijs en een echte geheime tip!

Begin als trailrunner, winterwandelaar of sneeuwschoenwandelaar. Rennen op sneeuw. Het gaat bergop en bergaf en zelfs een kleine skipiste op. Dat is fris maar geweldig! Het beste voedsel is verkrijgbaar op alpenweiden. Aan de finish wacht een klein MOUNTAINMAN-winterwonderland op je met thee, worstjes en een kampvuur.

Honden zijn van harte welkom.

Afstanden : 14km (80 D+) – 21km (630D+) – 30km (690D+) – 42km (1100D+)

Meer info vind je op de website van Mountainman.

Gegevens

Datum:
2 maart
Tijd:
07:30 - 17:00
Evenement Categorie:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Datum:
2 maart
Tijd:
07:30 - 17:00
Evenement Categorie: