In de kalender kennen we 2 categorieën Canitrails en de Natte Neuzen Trails.

  • Canitrails: Een trail die alleen voor honden en hun handlers worden georganiseerd, waarbij het belang van de hond vooropstaat.
  • Natte Neuzen Canitrails: De Canitrails georganiseerd door Canitrail.NL hebben een uniek en herkenbaar concept. Dat betekent dat er geen tijdregistratie is, er individueel of in kleine groepen minimaal 1 en maximaal 5 minuten wordt gestart, de route, de verzorgingsposten, de EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden, dat er gele linten en gele zones zijn ingericht voor de honden die ruimte nodig hebben en dat er Dogwatchers zijn.
  • Trails – honden zijn toegestaan: Ook reguliere trailorganisatoren stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Soms is er een aparte start voor canitrailers ingericht. Soms sluit je gewoon achteraan. Je hond is ondergeschikt aan de trailers.
Laden Evenementen

« Alle evenementen

Natte Neuzen Bevrijdingsvuur Estafette – virtueel

4 mei 2023 @ 20:00

In de nacht van 4 op 5 mei dragen we weer virtueel het Bevrijdingsvuur door heel Nederland.

Wie doet er mee en geeft het Vrijheidsvuur door tijdens de Natte Neuzen Bevrijdingsvuur Estafette?

1. Je schrijft je alleen of samen met een team van maximaal 3 canitrailers in per blok op de speciale pagina in Google Drive.

2. Om 20:00 uur draagt Dorethea LIVE op de NNT Community het Vrijheidsvuur over aan de eerste canitrailers die staan ingeschreven in het blok van 20:00-21:00

4. De canitrailers in Blok 1 21:00-22:00 krijgen van hun voorgangers LIVE in de NNT Community virtueel het Vrijheidsvuur. En wandelen/ rennen circa 60 minuten bij hun in de buurt met hun eigen Vrijheidsvuur en dragen die LIVE op de NNT Community over aan de canitrailers in Blok 2 die om 22:00 uur start. En zo gaan we de hele nacht vanaf zonsondergang op 4 mei tot en met zonsopgang op 5 mei met de verschillende teams ieder uur een blok lopen.

Samen zetten we Nederland in het licht, denken aan de prijs die betaald is voor onze vrijheid én aan wat wij zelf kunnen doen om die vrijheid te bewaken. Doe je mee?

P.S. Jullie lopen in de nachtelijke uren natuurlijk wel op plekken waar het mag😉

 

Gegevens

Datum:
4 mei 2023
Tijd:
20:00
Evenement Categorie:

Organisator

Canitrail NL
E-mail:
canitrailnl@gmail.com
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gegevens

Datum:
4 mei 2023
Tijd:
20:00
Evenement Categorie:

Organisator

Canitrail NL
E-mail:
canitrailnl@gmail.com