In de kalender kennen we 2 categorieën Canitrails en de Natte Neuzen Trails.

  • Canitrails: Een trail die alleen voor honden en hun handlers worden georganiseerd, waarbij het belang van de hond vooropstaat.
  • Natte Neuzen Canitrails: De Canitrails georganiseerd door Canitrail.NL hebben een uniek en herkenbaar concept. Dat betekent dat er geen tijdregistratie is, er individueel of in kleine groepen minimaal 1 en maximaal 5 minuten wordt gestart, de route, de verzorgingsposten, de EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden, dat er gele linten en gele zones zijn ingericht voor de honden die ruimte nodig hebben en dat er Dogwatchers zijn.
  • Trails – honden zijn toegestaan: Ook reguliere trailorganisatoren stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Soms is er een aparte start voor canitrailers ingericht. Soms sluit je gewoon achteraan. Je hond is ondergeschikt aan de trailers.
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Natte Neuzen Dauwtrail GPX Xperience

21 mei 2020 @ 05:30 - 09:30

DauwTrailen over de Veluwezoom? Jazeker, een nieuwe traditie zetten we voort 🙂

Vanaf 05:30 uur staat TrailXperience Veluwezoom klaar om de vroege vogels voor de kleinschalige Natte Neuzen DauwTrail Xperience te ontvangen.

Je kunt tussen 05:30 uur en 06:00 uur in groepjes of alleen starten door de verstilde bossen, over de met dauw bedekte hei, heuvel op, heuvel af via zoveel mogelijk single tracks. Aan het eind wacht je een uitgebreid luxe ontbijt in de buitenlucht met onze zelfgemaakte biologische “ WAKE-UP”–shot, en/of koffie en thee.

Vooraf hebben deelnemers kunnen kiezen uit een 10km -15km-20km Dauwtrailroute. Op 19 mei wordt de GPX van deze afstand aan de deelnemers toegestuurd om in te laden in het horloge of de telefoon.

Aanmelden kan tot 19 mei:)

Startlokatie : Parkeerplaats De Lappendeken, Diepesteeg, De Steeg

Aanmelden via de Fitmanager

Gegevens

Datum:
21 mei 2020
Tijd:
05:30 - 09:30
Evenement Categorie:

Organisator

Canitrail NL
E-mail
canitrailnl@gmail.com
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Datum:
21 mei 2020
Tijd:
05:30 - 09:30
Evenement Categorie:

Organisator

Canitrail NL
E-mail
canitrailnl@gmail.com