In de kalender kennen we 2 categorieën Canitrails en de Natte Neuzen Trails.

  • Canitrails: Een trail die alleen voor honden en hun handlers worden georganiseerd, waarbij het belang van de hond vooropstaat.
  • Natte Neuzen Canitrails: De Canitrails georganiseerd door Canitrail.NL hebben een uniek en herkenbaar concept. Dat betekent dat er geen tijdregistratie is, er individueel of in kleine groepen minimaal 1 en maximaal 5 minuten wordt gestart, de route, de verzorgingsposten, de EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden, dat er gele linten en gele zones zijn ingericht voor de honden die ruimte nodig hebben en dat er Dogwatchers zijn.
  • Trails – honden zijn toegestaan: Ook reguliere trailorganisatoren stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Soms is er een aparte start voor canitrailers ingericht. Soms sluit je gewoon achteraan. Je hond is ondergeschikt aan de trailers.
Laden Evenementen

« Alle evenementen

Natte Neuzen Dutch Mountain Ultra Trail 55km

25 januari 2025 @ 07:00 - 18:30

Een mooi doel….55km Ultra Canitrail op de grens van Nederland en Belgie over een deel van de Dutch Mountain Trail .

We vertrekken rond de zonsopkomst om circa 07:00-07:30 uur vanaf een startpunt in Mariadorp, en finishen op het hoogste punt van Nederland op 322 meter boven NAP het Drielandenpunt op de Vaalserberg. Een geweldig einde van de 55km waarbij het venijn in het staartje zit.

Met een groep geïnteresseerde Canitrailers willen we de eerste Natte Neuzen Ultra Trail samen organiseren zonder winstoogmerk, waarbij je de route individueel met je hond volledig op eigen tempo aflegt.  Canitrail.NL zal het  voortouw nemen in de organisatie, maar samen met de belangstellenden geven we er invulling aan. Uiteraard zou het geweldig zijn als er onderweg supporters meelopen of een bijdrage leveren in het bemannen van een verzorgingspunt.

Interesse om aan te sluiten?
Stuur een mailtje naar canitrailnl@gmail.com

Gegevens

Datum:
25 januari 2025
Tijd:
07:00 - 18:30
Evenement Categorie:

Organisator

Canitrail NL
E-mail
canitrailnl@gmail.com
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Datum:
25 januari 2025
Tijd:
07:00 - 18:30
Evenement Categorie:

Organisator

Canitrail NL
E-mail
canitrailnl@gmail.com