In de kalender kennen we 2 categorieën Canitrails en de Natte Neuzen Trails.

  • Canitrails: Een trail die alleen voor honden en hun handlers worden georganiseerd, waarbij het belang van de hond vooropstaat.
  • Natte Neuzen Canitrails: De Canitrails georganiseerd door Canitrail.NL hebben een uniek en herkenbaar concept. Dat betekent dat er geen tijdregistratie is, er individueel of in kleine groepen minimaal 1 en maximaal 5 minuten wordt gestart, de route, de verzorgingsposten, de EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden, dat er gele linten en gele zones zijn ingericht voor de honden die ruimte nodig hebben en dat er Dogwatchers zijn.
  • Trails – honden zijn toegestaan: Ook reguliere trailorganisatoren stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Soms is er een aparte start voor canitrailers ingericht. Soms sluit je gewoon achteraan. Je hond is ondergeschikt aan de trailers.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Natte Neuzen Paastrail Challenge – virtueel

1 april @ 08:00 - 20:00

Vanaf donderdag 1 april ( Witte Donderdag) tot en met maandag 5 april (Tweede Paasdag) loop of wandel of loop/wandel je iedere dag een afstand tussen de 5km en 50km.
Aan het eind  maken wij de balans voor jullie op, tellen de kilometers bij elkaar op en sturen je de persoonlijke Virtuele Paas-Medaille met het aantal totaal afgelegd aantal kilometers 🙂
Meer info volgt
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Datum:
1 april
Tijd:
08:00 - 20:00
Evenement Categorie:

Organisator

Canitrail NL
E-mail:
canitrailnl@gmail.com