In de kalender kennen we 2 categorieën Canitrails en de Natte Neuzen Trails.

  • Canitrails: Een trail die alleen voor honden en hun handlers worden georganiseerd, waarbij het belang van de hond vooropstaat.
  • Natte Neuzen Canitrails: De Canitrails georganiseerd door Canitrail.NL hebben een uniek en herkenbaar concept. Dat betekent dat er geen tijdregistratie is, er individueel of in kleine groepen minimaal 1 en maximaal 5 minuten wordt gestart, de route, de verzorgingsposten, de EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden, dat er gele linten en gele zones zijn ingericht voor de honden die ruimte nodig hebben en dat er Dogwatchers zijn.
  • Trails – honden zijn toegestaan: Ook reguliere trailorganisatoren stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Soms is er een aparte start voor canitrailers ingericht. Soms sluit je gewoon achteraan. Je hond is ondergeschikt aan de trailers.
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Natte Neuzen Trail De Sprengen (GPS)

1 april 2021 @ 08:00 - 30 april 2021 @ 17:00

In de maand aptil kun je meedoen aan de  NNT De Sprengen door een uniek gebied vol historie tussen Laag-Soeren, Eerbeek en Loenen. De verrassingsrputes varieern van een 6km Snuffeltrail tot diverse afstanden vanaf diverse startlocaties tussen de 10km en 22km.

De route loop je individueel of in kleine groepjes op GPS.

Meer info over deze NNT op GPS vind je later op de website.

Inschrijven kan vanaf eind april via www.inschrijven.nl

 

Gegevens

Begin:
1 april 2021 @ 08:00
Einde:
30 april 2021 @ 17:00
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Begin:
1 april 2021 @ 08:00
Einde:
30 april 2021 @ 17:00