In de kalender kennen we 2 categorieën Canitrails en de Natte Neuzen Trails.

  • Canitrails: Een trail die alleen voor honden en hun handlers worden georganiseerd, waarbij het belang van de hond vooropstaat.
  • Natte Neuzen Canitrails: De Canitrails georganiseerd door Canitrail.NL hebben een uniek en herkenbaar concept. Dat betekent dat er geen tijdregistratie is, er individueel of in kleine groepen minimaal 1 en maximaal 5 minuten wordt gestart, de route, de verzorgingsposten, de EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden, dat er gele linten en gele zones zijn ingericht voor de honden die ruimte nodig hebben en dat er Dogwatchers zijn.
  • Trails – honden zijn toegestaan: Ook reguliere trailorganisatoren stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Soms is er een aparte start voor canitrailers ingericht. Soms sluit je gewoon achteraan. Je hond is ondergeschikt aan de trailers.
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Natte Neuzen Trail Jubileum 2022

22 januari @ 08:00 - 17:00

In 2016 organiseerden we de eerste Natte Neuzen Trail in Nationaal Park de Veluwezoom. Vervolgens zijn er vele Natte Neuzen Trails bijgekomen in diverse gebieden met allerlei verrassende routes.

Omdat we nog steeds hond en mens proberen te blijven verrassen willen we het nieuwe jaar 2022 vieren door jullie in de maand januari zelf te laten kiezen uit al die reeds georganiseerde Natte Neuzen Trails. En bepaal ook vooral hoeveel kilometers jullie ongeveer zouden willen lopen.

Vervolgens sturen wij jullie een verrassingsroute die je gegarandeerd nog niet gelopen hebt in het gebied van jullie keuze.

Na afloop deel je jullie ervaringen op de Facebook Natte Neuzen Trail Community en wij sturen jullie dan een verrassingspakketje op. Uiteraard met een speciale jubileum medaille en iets lekkers voor de hondjes:)

 

Uit welke Natte Neuzen Trails kun je kiezen?
– NNT Beekhuizen
– NNT Castricum
– NNT De Sprengen
– NNT Doorwerth
– NNT Duivelse Berg
– NNT Hart van Drenthe
– NNT Herperduin
– NNT Montferland
– NNT Rosendael
– NNT Schoorlse Duinen
– NNT Veluwezoom

Opgeven kan via inschrijven.nl

 

Gegevens

Datum:
22 januari
Tijd:
08:00 - 17:00
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gegevens

Datum:
22 januari
Tijd:
08:00 - 17:00