In de kalender kennen we 2 categorieën Canitrails en de Natte Neuzen Trails.

  • Canitrails: Een trail die alleen voor honden en hun handlers worden georganiseerd, waarbij het belang van de hond vooropstaat.
  • Natte Neuzen Canitrails: De Canitrails georganiseerd door Canitrail.NL hebben een uniek en herkenbaar concept. Dat betekent dat er geen tijdregistratie is, er individueel of in kleine groepen minimaal 1 en maximaal 5 minuten wordt gestart, de route, de verzorgingsposten, de EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden, dat er gele linten en gele zones zijn ingericht voor de honden die ruimte nodig hebben en dat er Dogwatchers zijn.
  • Trails – honden zijn toegestaan: Ook reguliere trailorganisatoren stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Soms is er een aparte start voor canitrailers ingericht. Soms sluit je gewoon achteraan. Je hond is ondergeschikt aan de trailers.
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Natte Neuzen Trail Klein Zwitserland (GPS)

1 maart 2021 @ 08:00 - 5 april 2021 @ 17:00

In de maand maart tot en met 4 april 2021 (eerste paasdag) kun je een Natte Neuzen Trail GPX verrassingsroute lopen in het Klein Zwitserland gebied bij Velp. Deze Natte Neuzen Trail is een afgeleide van de Klein Zwitserland Trail die normaal gesproken op tweede paasdag wordt georganiseerd. Aangezien de kleinschalige Klein Zwitserland Trail die bekend stond om z’n zware uitdagende parcours vanwege een nieuw natuurbeleid niet meer zal terugkeren willen we canitrailers die zich niet hadden ingeschreven voor deze unieke trail alsnog de mogelijkheid bieden om deze een keer te kunnen lopen.

Vanwege de huidige Corona-maatregelen is het alleen mogelijk om de NNT solo of in kleine groepjes op GPS te lopen. De grootte van de groep waarmee je samen kunt lopen is afhankelijk van de dan geldende Corona maatregelen.

Er zijn 33 verrassingsroutes variërend in van 8km tot en met 50km vanaf de parkeerplaats bij Buitenplaats Beekhuizen, Bovenallee 1 te Velp ( GLD)

 

meer info vind je terug op de website.

Gegevens

Begin:
1 maart 2021 @ 08:00
Einde:
5 april 2021 @ 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://canitrail.nl/natte-neuzen-trails-2021/nnt-klein-zwitserland-2021/

Organisator

Canitrail NL
E-mail
canitrailnl@gmail.com
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Begin:
1 maart 2021 @ 08:00
Einde:
5 april 2021 @ 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://canitrail.nl/natte-neuzen-trails-2021/nnt-klein-zwitserland-2021/

Organisator

Canitrail NL
E-mail
canitrailnl@gmail.com