In de kalender kennen we 2 categorieën Canitrails en de Natte Neuzen Trails.

  • Canitrails: Een trail die alleen voor honden en hun handlers worden georganiseerd, waarbij het belang van de hond vooropstaat.
  • Natte Neuzen Canitrails: De Canitrails georganiseerd door Canitrail.NL hebben een uniek en herkenbaar concept. Dat betekent dat er geen tijdregistratie is, er individueel of in kleine groepen minimaal 1 en maximaal 5 minuten wordt gestart, de route, de verzorgingsposten, de EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden, dat er gele linten en gele zones zijn ingericht voor de honden die ruimte nodig hebben en dat er Dogwatchers zijn.
  • Trails – honden zijn toegestaan: Ook reguliere trailorganisatoren stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Soms is er een aparte start voor canitrailers ingericht. Soms sluit je gewoon achteraan. Je hond is ondergeschikt aan de trailers.
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nature Dog Trail

12 februari 2023 @ 08:00 - 17:00

Langere afstanden, afwisselende parcoursen, een beetje technisch maar niet te veel zodat het voor iedereen toegankelijk blijft.
Altijd dit rangschikkingsformaat dat onze evenementen kenmerkt: per categorie of type hond om de race eerlijker te maken, ongeacht de grootte van uw partner.
Hondenstandaards, tartiflette, bar, zullen ter plaatse worden voorzien om een ​​leuke tijd te hebben met je harige vriend en je cani-vrienden.
De overige informatie volgt, blokkeer ondertussen alvast de datum in je agenda!

De plus longues distances, des parcours variés, un peu techniques mais pas trop afin que cela reste accessible à tous, avec vue sur le parcours du 20km dont vous nous direz des nouvelles.
Toujours ce format de classement qui caractérise nos événements : par catégories de types de chiens afin de rendre la course plus équitable quel que soit le gabarit de votre binôme.
Stands canins, tartiflette, bar, seront prévus sur place afin de passer un bon moment avec votre poilu et vos cani-potes.
Les autres informations suivront, en attendant, bloquez déjà la date dans votre agenda !

Startlokatie: Avenue des Muguets, 6001 Charleroi, Belgique

Georganiseerd door Canicross de Jamioulx ASBL

Gegevens

Datum:
12 februari 2023
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Datum:
12 februari 2023
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie: