In de kalender kennen we 2 categorieën Canitrails en de Natte Neuzen Trails.

  • Canitrails: Een trail die alleen voor honden en hun handlers worden georganiseerd, waarbij het belang van de hond vooropstaat.
  • Natte Neuzen Canitrails: De Canitrails georganiseerd door Canitrail.NL hebben een uniek en herkenbaar concept. Dat betekent dat er geen tijdregistratie is, er individueel of in kleine groepen minimaal 1 en maximaal 5 minuten wordt gestart, de route, de verzorgingsposten, de EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden, dat er gele linten en gele zones zijn ingericht voor de honden die ruimte nodig hebben en dat er Dogwatchers zijn.
  • Trails – honden zijn toegestaan: Ook reguliere trailorganisatoren stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Soms is er een aparte start voor canitrailers ingericht. Soms sluit je gewoon achteraan. Je hond is ondergeschikt aan de trailers.
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Natuurloop Zonnebeke 2023

16 december 2023 @ 08:30 - 17 december 2023 @ 12:00

Loop je graag op een recreatieve manier in de natuur?

Dan mag deze 7° natuurloop zeker niet ontbreken op je kalender. Met maar liefst 6 verschillende afstanden(8-13-17-26-34-43Km) en een kidstrail komt iedereen aan zijn trekken. Zelfs de doorwinterde wandelaars kunnen er ook hun ei kwijt. Opengesteld voor Canitrailers 🙂

Vrije starturen, uitgebreide bevoorradingsposten, prachtige parcoursen in de natuur met heel wat privé eigendommen en een mooi aandenken, kortom, ééntje om niet te missen.

Natuurloop Zonnebeke is géén wedstrijd , vrije starturen zorgen ervoor dat je kan starten op het moment dat het je uitkomt. Loop je graag alleen of maak je er liever een wedstrijdje van met vrienden onder elkaar ? Met onze loop heb je het zelf voor het kiezen.

Let wel!! ENKEL voorafinschrijvingen.

Inschrijvingen starten op 01 september

Alle info vind je verder op hun website

Gegevens

Begin:
16 december 2023 @ 08:30
Einde:
17 december 2023 @ 12:00
Evenement Categorie:
Site:
https://natuurloopzonnebeke.be/praktisch
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Begin:
16 december 2023 @ 08:30
Einde:
17 december 2023 @ 12:00
Evenement Categorie:
Site:
https://natuurloopzonnebeke.be/praktisch