In de kalender kennen we 2 categorieën Canitrails en de Natte Neuzen Trails.

  • Canitrails: Een trail die alleen voor honden en hun handlers worden georganiseerd, waarbij het belang van de hond vooropstaat.
  • Natte Neuzen Canitrails: De Canitrails georganiseerd door Canitrail.NL hebben een uniek en herkenbaar concept. Dat betekent dat er geen tijdregistratie is, er individueel of in kleine groepen minimaal 1 en maximaal 5 minuten wordt gestart, de route, de verzorgingsposten, de EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden, dat er gele linten en gele zones zijn ingericht voor de honden die ruimte nodig hebben en dat er Dogwatchers zijn.
  • Trails – honden zijn toegestaan: Ook reguliere trailorganisatoren stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Soms is er een aparte start voor canitrailers ingericht. Soms sluit je gewoon achteraan. Je hond is ondergeschikt aan de trailers.
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Puppy’s First Canitrail Challenge

9 januari 2021 @ 08:00 - 31 januari 2021 @ 21:00

Met je pup mag je nog niet aansluiten bij de Natte Neuzen Trails omdat ze daar gewoon nog te jong voor zijn en hun groeischijven nog niet gesloten zijn. Hoe leuk is het om dan toch een speciale Puppy’s First Canitrail Challenge in het leven te roepen waarbij je puppy centraal staat.

 

Wat is de bedoeling
Je kiest tussen 9 januari en 31 januari 2021 een moment voor een leuke route van maximaal 2-3km in je eigen buurt. Mocht je het leuk vinden dan kun je ook “ons” parcours lopen vanaf Parkeerplaats de Lappendeken bij de Steeg op de Veluwezoom. In dat parcours heb je verschillende soorten ondergronden verwerkt met wat leuke natuurlijke hindernissen zoals bijvoorbeeld omgevallen boomstammen.

Meld je aan en deel jullie eerste Canitrail Avontuur op de FB Natte Neuzen Trail Community 🙂

 

 

Gegevens

Begin:
9 januari 2021 @ 08:00
Einde:
31 januari 2021 @ 21:00
Evenement Categorie:
Site:
https://canitrail.nl/wp-admin/post.php?post=4469&action=edit

Organisator

Canitrail NL
E-mail
canitrailnl@gmail.com
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Begin:
9 januari 2021 @ 08:00
Einde:
31 januari 2021 @ 21:00
Evenement Categorie:
Site:
https://canitrail.nl/wp-admin/post.php?post=4469&action=edit

Organisator

Canitrail NL
E-mail
canitrailnl@gmail.com