In de kalender kennen we 2 categorieën Canitrails en de Natte Neuzen Trails.

  • Canitrails: Een trail die alleen voor honden en hun handlers worden georganiseerd, waarbij het belang van de hond vooropstaat.
  • Natte Neuzen Canitrails: De Canitrails georganiseerd door Canitrail.NL hebben een uniek en herkenbaar concept. Dat betekent dat er geen tijdregistratie is, er individueel of in kleine groepen minimaal 1 en maximaal 5 minuten wordt gestart, de route, de verzorgingsposten, de EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden, dat er gele linten en gele zones zijn ingericht voor de honden die ruimte nodig hebben en dat er Dogwatchers zijn.
  • Trails – honden zijn toegestaan: Ook reguliere trailorganisatoren stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Soms is er een aparte start voor canitrailers ingericht. Soms sluit je gewoon achteraan. Je hond is ondergeschikt aan de trailers.
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GECANCELLED Trailrun Seters Mooiste

10 oktober 2020 @ 08:00 - 17:00

De trail is vanwege de maatregelen omtrent het Corona virus afgelast en verplaatst van 11 april naar 10 oktober. Maar ook helaas is deze datum niet mogelijk en dus afgelast.

Op 10 oktober 2020 kun je aan de start staan van Trailrun Seters Mooiste. De inschrijving voor deze mooie trailrun gaat van start op 2 januari 2020. In de volgende editie komen er twee onderdelen bij: Canitrail (10,5 km) en powerwalking (10,5 km). Door deelname aan Trailrun Seters Mooiste steunt u Team Dongen en 50% van de omzet gaat rechtstreeks naar CliniClowns.

Trailrun Seters Mooiste is een recreatieve trailrun en géén wedstrijd!

Start en Finish is op de prachtige locatie van ’t Haasje Recreatiepark (https://www.haasjeoosterhout.nl )

Meer info is te vinden op hun website

Gegevens

Datum:
10 oktober 2020
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Datum:
10 oktober 2020
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie: