In de kalender kennen we 2 categorieën Canitrails en de Natte Neuzen Trails.

  • Canitrails: Een trail die alleen voor honden en hun handlers worden georganiseerd, waarbij het belang van de hond vooropstaat.
  • Natte Neuzen Canitrails: De Canitrails georganiseerd door Canitrail.NL hebben een uniek en herkenbaar concept. Dat betekent dat er geen tijdregistratie is, er individueel of in kleine groepen minimaal 1 en maximaal 5 minuten wordt gestart, de route, de verzorgingsposten, de EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden, dat er gele linten en gele zones zijn ingericht voor de honden die ruimte nodig hebben en dat er Dogwatchers zijn.
  • Trails – honden zijn toegestaan: Ook reguliere trailorganisatoren stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Soms is er een aparte start voor canitrailers ingericht. Soms sluit je gewoon achteraan. Je hond is ondergeschikt aan de trailers.
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GECANCELLED Trailrun Wezep

12 september 2020 @ 12:15 - 16:30

Vanwege de maatregelen betreffende het Corona virus is dit evenement verplaatst naar 12 september, maar ook op deze datum weer gecanceld:(.

Trailrun Wezep is een organisatie die ieder jaar trailrun hardloopwedstrijden organiseert in en rondom Wezep. Ieder jaar organiseren wij een trail run waar gemiddeld genomen zo’n 200 tot 300 deelnemers aan meedoen, uit binnen én buitenland. Een aantal plaatsen die als startlocatie hebben gediend zijn Wezep, Hattem en Wapenveld. Ons doel is deelnemers op een sportieve manier kennis te laten maken met de prachtige omgeving en dan met name de Veluwe.

Startlokatie:Fysio+fitness Noord Oost Veluwe Kwartelweg 1a 8191 AP Wapenveld

De inschrijving start op 01-01-2020

Canitrailers kunnen alleen op de 10km aansluiten en starten na 12:15 uur om de 15 sec.

Gegevens

Datum:
12 september 2020
Tijd:
12:15 - 16:30
Evenement Categorie:
Site:
https://trailrun-wezep.nl
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Datum:
12 september 2020
Tijd:
12:15 - 16:30
Evenement Categorie:
Site:
https://trailrun-wezep.nl