In de kalender kennen we 2 categorieën Canitrails en de Natte Neuzen Trails.

  • Canitrails: Een trail die alleen voor honden en hun handlers worden georganiseerd, waarbij het belang van de hond vooropstaat.
  • Natte Neuzen Canitrails: De Canitrails georganiseerd door Canitrail.NL hebben een uniek en herkenbaar concept. Dat betekent dat er geen tijdregistratie is, er individueel of in kleine groepen minimaal 1 en maximaal 5 minuten wordt gestart, de route, de verzorgingsposten, de EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden, dat er gele linten en gele zones zijn ingericht voor de honden die ruimte nodig hebben en dat er Dogwatchers zijn.
  • Trails – honden zijn toegestaan: Ook reguliere trailorganisatoren stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Soms is er een aparte start voor canitrailers ingericht. Soms sluit je gewoon achteraan. Je hond is ondergeschikt aan de trailers.
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wildman Trailrun & Canitrail

1 maart 2020 @ 11:00 - 14:30

- €10,00

Op zondag 1 maart zijn we weer OER stOER in Drenthe; met 1, 3, 5, 10 en 15 mijl Wildman Trailrun en dit jaar voor het eerst een 5 mijl CaniTrail.

Geef je op, alleen, samen met je partner, vrienden, buren, familie of sportgenoten; via het inschrijfformulier hier beneden. Wij verzorgen de gave routes en top verzorgingsposten!

Je wordt ongeveer 15 tot 30 minuten voor jouw starttijd verwacht bij de Kibbelkoele in Noord-Sleen. Hou rekening met de weersomstandigheden en draag voldoende kleding.

Er is een gezamenlijke kleedtent aanwezig.

Meer info kun je lezen op de website

Start: Kibbelkoele, Slenerweg 114, Noord-Sleen

Speelvijver Kibbelkoele ligt tussen Noord-Sleen en Schoonoord en is een heerlijke schone zwemplas met een ruim zandstrand. De zwemplas ligt in boswachterij Sleenerzand, tussen Noord-Sleen en Schoonoord in en vlakbij Emmen.

Gegevens

Datum:
1 maart 2020
Tijd:
11:00 - 14:30
Kosten:
€10,00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.stoerdrenthe.nl/wildman-trailrun/
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gegevens

Datum:
1 maart 2020
Tijd:
11:00 - 14:30
Kosten:
€10,00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.stoerdrenthe.nl/wildman-trailrun/