In de kalender kennen we 2 categorieën Canitrails en de Natte Neuzen Trails.

  • Canitrails: Een trail die alleen voor honden en hun handlers worden georganiseerd, waarbij het belang van de hond vooropstaat.
  • Natte Neuzen Canitrails: De Canitrails georganiseerd door Canitrail.NL hebben een uniek en herkenbaar concept. Dat betekent dat er geen tijdregistratie is, er individueel of in kleine groepen minimaal 1 en maximaal 5 minuten wordt gestart, de route, de verzorgingsposten, de EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden, dat er gele linten en gele zones zijn ingericht voor de honden die ruimte nodig hebben en dat er Dogwatchers zijn.
  • Trails – honden zijn toegestaan: Ook reguliere trailorganisatoren stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Soms is er een aparte start voor canitrailers ingericht. Soms sluit je gewoon achteraan. Je hond is ondergeschikt aan de trailers.
Laden Evenementen

« Alle evenementen

Yeti Trail 18km en 26km

21 januari 2024 @ 10:00 - 15:00

Winter-Trail und Adventure Hiking
im Fränkischen Seenland

Der Yeti erwartet dich!

Am 21. Januar 2024 findet die Premiere des Yeti-Trails im Fränkischen Seenland statt. Dabei handelt es sich um einen abwechslungsreichen Trail-Run, der auch als Abenteuer-Wanderung oder als DOG-RUN bestritten werden kann. Ausgehend vom Ufer des Brombachsees geht es in die Wälder des Spalter Hügellandes, durch das Schnittlinger Loch, die Massendorfer Schlucht und mehrere weitere Higlights. Eine echte Herausforderung für Laufsportler und ein absolutes Abenteuer für Wanderer. Die Siegerehrung am großen Lagerfeuer im San Shine Camp in Absberg wird der gebührliche Ausklang für das Event.

Op 21 januari 2024 vindt de première van de Yeti Trail plaats in het Frankische merengebied. Dit is een gevarieerde trailrun die die je ook wandelend kunt afleggen of als DOG RUN. Vanaf de oever van de Brombachsee gaat het door de bossen van het bergland, door het Schnittlinger Loch, de Massendorfer Gorge en nog vele andere hoogtepunten. Een echte uitdaging voor hardlopers en een absoluut avontuur voor wandelaars. De prijsuitreiking bij het grote kampvuur in het San Shine Camp in Absberg vormt de passende afsluiting van het evenement.Waar: San Shine Camp – Badehalbinsel 1A – 91720 Absberg

Afstanden: 18km en 598 hoogtemeters
26km en 700 hoogtemeters

Start: Canitrail 10:00 uur

Tip voor alle cani &trailrunners: onderschat de moeilijkheidsgraad van de belangrijkste secties niet !
Alle info vind je terug op hun website

Gegevens

Datum:
21 januari 2024
Tijd:
10:00 - 15:00
Evenement Categorie:
Site:
https://yeti-trail.de
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Datum:
21 januari 2024
Tijd:
10:00 - 15:00
Evenement Categorie:
Site:
https://yeti-trail.de