NNT Jubileum 2022
Natte Neuzen Trail Jubileum (nieuwe stijl)

Natte Neuzen Trail Jubileum (GPS)
Wanneer: januari 2022
Inschrijven:  via www.inschrijven.nl

In 2016 organiseerden we de eerste Natte Neuzen Trail in Nationaal Park de Veluwezoom. Vervolgens zijn er vele Natte Neuzen Trails bijgekomen in diverse gebieden met allerlei verrassende routes.

Omdat we nog steeds hond en mens proberen te blijven verrassen willen we het nieuwe jaar 2022 vieren door jullie in de maand januari zelf te laten kiezen uit al die reeds georganiseerde Natte Neuzen Trails. En bepaal ook vooral hoeveel kilometers jullie ongeveer zouden willen lopen.

Vervolgens sturen wij jullie een verrassingsroute die je gegarandeerd nog niet gelopen hebt in het gebied van jullie keuze.

Na afloop deel je jullie ervaringen op de Facebook Natte Neuzen Trail Community en wij sturen jullie dan een verrassingspakketje op. Uiteraard met een speciale jubileum medaille en iets lekkers voor de hondjes:)

Opgeven kan via inschrijven.nl

De NNT Jubileum nieuwe stijl gaat als volgt:

1. Je kiest op www.inschrijven.nl uit een van de Natte Neuzen Trails
– NNT Beekhuizen
– NNT Castricum
– NNT De Sprengen
– NNT Doorwerth
– NNT Duivelse Berg
– NNT Hart van Drenthe
– NNT Herperduin
– NNT Montferland
– NNT Rosendael
– NNT Schoorlse Duinen
– NNT Veluwezoom


2.
Je kiest vervolgens een afstand uit een van de beschikbare blokken:
* 8-10km
*12-14km
*16-18km
*21-23km
*25km en verder


3. Je kiest een medaille
Op het inschrijfformulier kun je kiezen voor een medaille; je hoeft hier verder niets extra’s voor bij te betalen


4. Je krijgt een verrassingsroute vanaf een verrassingslokatie toegestuurd.

Na je inschrijving krijg je zo snel mogelijk een GPX verrassingsroute  toegestuurd vanaf een verrassingslocatie.


5. In de maand januari lopen jullie je verrassingsroute

Gedurende de hele maand januari is het mogelijk om de opgestuurde verrassingsroute op een willekeurige door jou gekozen datum te lopen. Je loopt deze NNT individueel of in groepjes conform de dan geldende Corona maatregelen.


6. Na afloop stuur je een mail met ‘het bewijs’

Loop je op enig moment in de maand dan stuur je een mail met het ‘bewijs’ dat jullie de NNT hebben gelopen naar canitrailnl@gmail.com. Jullie goodie-pakketje wordt dan na afloop via de post naar jullie toe gestuurd.


7. Vergeet na afloop niet jullie avonturen met foto’s te delen in de FB pagina Natte Neuzen Trail Community 

LEEFTIJD HOND: Honden zijn er in alle soorten en maten. Een strikte leeftijdsgrens voor deelname aan langere afstanden is vaak een kwestie van maatwerk.

– deelname aan de Snuffeltrail 6km GPS kan als je hond minimaal 12 maanden oud is.

– deelname aan de 8-10km Canitrail kan als je hond minimaal 18 maanden oud is.  Voor de 8-10km Caniwalk geldt een minimum van 12 maanden.

Dit is een absolute minimumgrens die afwijkt van de algemene leeftijdsgrens maar die we wel strikt willen  hanteren! Is je hond jonger, dan is deelname helaas niet mogelijk op deze afstand. De reden daarvoor kun je lezen op de website van Canitrail.NL: https://canitrail.nl/canitrail.nl/2018/08/25/belastbaarheid-hond

– deelname aan de 12-14km en 16-18km Canitrail kan als je hond minimaal 2 jaar oud is.  Voor de 12-14km en 16-18km Caniwalk geldt een minimum van 1,5 jaar

– deelname aan de 21-23km Canitrail is mogelijk als je hond minimaal 2,5 jaar oud is. Voor de 21-23km Caniwalk is het minimum 2 jaar.

– deelname aan de 25+km Canitrail is mogelijk als je hond minimaal 3 jaar oud is. Voor de 25+km Caniwalk is het minimum 2,5 jaar.