Natte Neuzen Koningsdag Trail; Op afstand – Alleen maar toch Samen:)

Vanwege de maatregelen die worden getroffen om het Corona virus in te dammen heeft het kabinet besloten om alle evenement tot in ieder geval 1 september 2020 te verbieden. Dat betekent dat er heel veel georganiseerde Natte Neuzen Trails en Canitrails niet doorgaan, maar ook dat je niet samen met je gezellige canitrail-groep kunt trainen. Want ook samenscholing van meer als 3 personen mag niet. Canitrail.NL heeft een speciale Natte Neuzen Trail Community opgezet waarin er diverse Natte Neuzen Challenges worden opgezet en ‘georganiseerd’ met als doel om met elkaar op een positieve constructieve manier in contact te blijven in het kader van ” Op afstand Alleen en toch Samen”

De eerstvolgende Challenge is op 27 april; Koningsdag…een dag dit jaar zonder marktjes, zonder festivals…dus dat vraagt om een heuze Natte Neuzen Koningsdag Trail.

NATTE NEUZEN KONINGSDAG TRAIL

Op 27 april is het Koningsdag…een dag dit jaar zonder marktjes, zonder festivals…dus dat vraagt om een heuze Natte Neuzen Koningsdag Trail op afstand.

Wat is het?
Een virtuele canitrail vanaf 5 kilometer die je op 27 april wandelend of hardlopend met je hond aflegt tussen 6 uur in de ochtend en 21 uur in de avond. We tellen jullie persoonlijke resultaat op bij de rest van de deelnemers uit de Provincie waar je woont

Wat moet je doen:
1. Je wordt lid van de Natte Neuzen Trail Community

2. Je schrijft je in via de link naar Google Drive waar een Excel bestand is aangemaakt en er kolommen zijn per Provincie. Je vult jullie namen in onder de Provincie waar je woont.

3. Op 27 april ga je tussen zonsopgang en zonsondergang samen met je maatje alleen of in kleine groepjes tot maximaal 3 personen een mooie route vanaf 5 km hardlopen of wandelen of hardlopen/wandelen bij jou in de buurt.

4. Onderweg maak je natuurlijk mooie ‘konings-selfies’ van jullie in het oranje/ rood-wit-blauw.

5. Je vult na afloop achter je naam de afstand in en het aantal hoogtemeters dat jullie hebben afgelegd. En natuurlijk deel je je afstand en selfies in de Natte Neuzen Trail Community.

6. Wij tellen vervolgens na 21 uur alles bij elkaar op en komen dan op een totaal aantal deelnemers per Provincie; een totaal aantal afgelegde kilometers per Provincie en een totaal aantal hoogtemeters per Provincie.

7. Om 22:00 uur maken wij LIVE de uitslag bekend en proosten op de winnaars met een oranjebitter:)
– Welke Provincie heeft de meeste deelnemers
– Welke Provincie maakt de meeste kilometers
– Welke Provincie pakt de meeste hoogtemeters
– Welke Provincie heeft de mooiste ‘konings-selfies’

Na afloop kun je een speciale Natte Neuzen Koningsdag Trail medaille bestellen met hierop jullie Provincie-resultaat:)

De Natte Neuzen Koningsdag Trail; een uitdaging waarin we “strijden” per Provincie

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *