Natte Neuzen Meeting 2020

In het weekend van 9 en 10 mei 2020 willen we een speciale Meeting organiseren met naast een Natte Neuzen Trail De Sprengen op 10 mei ook lezingen en workshops. Middels een vragenlijst willen we inventariseren waarover jullie graag meer willen weten/ leren met betrekking tot het canitrailen. Door het beantwoorden van een vragenlijst help je ons om een onvergetelijk weekend te kunnen organiseren met lezingen, workshops, infostands over onderwerpen waar jullie in geïnteresseerd zijn.

Vragenlijst Natte Neuzen Meeting 2020

Contactpersoon mbt dit weekend is Bruce Ku. Hij zal de komende maanden stage lopen bij Canitrail.nl en heeft als expliciete opdracht het voorbereiden en uitvoeren van de Natte Neuzen Meeting 2020.

Even voorstellen
Mijn naam is Bruce Ku. Ik ben een laatste jaars student van de opleiding Diergezondheid en Management op de Aeres Hogeschool in Dronten en ik zal tot ongeveer mei 2020 stage lopen bij Dorethea Bil/ Canitrail.NL.

Ik houd ervan om sportief bezig te zijn en heb daarnaast een liefde voor dieren. Aangezien Dorethea beide combineert in de Natte Neuzen Trails leek het mij een geweldige kans om bij haar stage te mogen lopen! Nadat ik bij een Canitrail-evenement had mee geholpen om van de sfeer te kunnen proeven,  was ik heel blij om te horen dat Dorethea mij graag terug wou zien als stagiair.

Voor mijn stage opdracht zal ik de Natte Neuzen Meeting 2020 organiseren welke in het weekend van 9 en 10 mei 2020 zal plaats vinden. Voordat de Natte Neuzen Meeting zal plaats vinden hoop ik jullie natuurlijk te ontmoeten bij een aantal andere Natte Neuzen Trails en anders zeker bij de Natte Neuzen Meeting 2020!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.