Deelnemersinfo
Natte Neuzen Trail Beekhuizen

Verplicht mobiel mee
: Omdat de Natte Neuzen Trail in sterk geaccidenteerd terrein plaats vindt, ligt een ongelukje in een kleine hoek. We willen graag dat je ons kunt bereiken bij noodgevallen, dus is het verplicht een werkende mobiele telefoon bij je te hebben. Ons noodnummer is 06-36550171

Startbewijs: Startbewijzen kun je vanaf 08:00 uur ophalen bij het bovengebouw van Scoutinggroep De Markensteen, Bovenallee 3, 6881 AJ Velp.
Neem je hondenpaspoort mee, zodat de organisatie kan beoordelen of de hond oud genoeg is om deel te kunnen nemen aan de Natte Neuzen Trail.
Meer hierover weten? Zie Basisregels Canitrailen.

Hond uitlaten: Voor de start kan de hond uitgelaten worden in het gebied rondom de start bij de parkeerplaats. Op het terrein van Buitenplaats Beekhuizen moeten uitwerpselen opgeruimd worden en achtergelaten in de daarvoor bestemde vuilnisbak.

Start 25 km Caniwalk: Vanaf 08:30 uur wordt er individueel of in vooraf opgegeven teams om de minuut gestart vanaf de parkeerplaats bij Buitenplaats Beekhuizen, Bovenallee 1, 6881 AJ Velp

Start 25 km: Vanaf 08:30 uur wordt er individueel of in vooraf opgegeven teams om de minuut gestart vanaf de parkeerplaats bij Buitenplaats Beekhuizen, Bovenallee 1, 6881 AJ Velp

Start 15 km: Vanaf 09:30 uur wordt er individueel of in vooraf opgegeven teams om de minuut gestart vanaf de parkeerplaats bij Buitenplaats Beekhuizen, Bovenallee 1, 6881 AJ Velp

Start 7,5 km: Vanaf 10:30 uur wordt er individueel of in vooraf opgegeven teams om de minuut gestart vanaf de parkeerplaats bij Buitenplaats Beekhuizen, Bovenallee 1, 6881 AJ Velp

Finish: De finish is bij het bovengebouw van Scoutinggroep De Markensteen, Bovenallee 3, 6881 AJ Velp. Na de finish staat er voor alle deelnemers op vertoon van hun startbewijs een heerlijk kop soep klaar.

Hydratatie verplicht: Tijdens de Natte Neuzen Trail zorg je als deelnemer er zelf voor dat je voldoende water bij je hebt om zowel je hond als jezelf tijdens de af te leggen afstand te kunnen hydrateren. Onderweg zorgt de organisatie voor voldoende waterpunten om je eigen voorraad aan te kunnen vullen, omdat er langs de route niet altijd natuurlijke waterbronnen te vinden zijn.

Verzorgingsposten: Onderweg komen alle afstanden langs diverse verzorgingsposten met allerlei er lekkere trailhapjes en drankjes voor de baasjes en gezonde niet te vette tussendoortjes en water  voor de honden.
*25 km:

Mobiele kleine verzorgingspost op 7,5 km en 13km. Grote verzorgingspost  op 18 km en finish
*15 km: 
Grote verzorgingspost op circa 8 km en bij de finish
*7,5 km: 
Grote verzorgingspost op circa 4 km en bij de finish
Afkoelen vlak voor de finish: Tussen 3km en 2km voor de finish komen de lange afstanden langs een vijver en beek. Hierin kunnen de honden heerlijk in afkoelen, zodat ze verfrist over de finish komen.

Routepijlen: De routes van de Natte Neuzen Trail worden aangegeven met gele pijlen. Daarbij kent iedere route zijn eigen kleur. De kleur van jouw afstand staat ook op je startbewijs, zodat je je onderweg nooit hoeft te vergissen 🙂 Onderweg hebben we op de lange stukken ook wit/rood gestreepte linten gehangen om aan te geven dat je echt nog steeds op het goede pad loopt.

Parkeren: Er zijn voldoende parkeerplekken beschikbaar op loopafstand van de start/finish. Zie plaatje:

Toiletten: In het scoutinggebouw waar de startbewijzen opgehaald kunnen worden zijn twee toiletten. Ook bij de start hebben we twee mobiele toiletten geplaatst zodat je ook net voor de start nog even iets kwijt kunt 🙂
Er zijn echter in het scoutinggebouw douches aanwezig voor na het trailen.

Partners en vrijwilligers:  Bij het 
organiseren van de Natte Neuzen Trail Beekhuizen krijgen 
we veel steun van diverse partners waardoor wij deze 
canitrail tot iets bijzonders kunnen maken.

Wij zijn 
ontzettend blij en dankbaar met de steun van de volgende partners:

Natuurmonumenten – Natuur laat je leven
Gemeente Rheden
Scoutinggroep De Markensteen
Run2Day Arnhem – voor runners door runners
Ice Paw
Trimsalon DoQS
Albert Heijn Velp


Foto’s:
Onderweg worden er door diverse fotografen op vrijwillige basis foto’s gemaakt. Je mag ze vrij downloaden voor eigen gebruik, maar je mag ze niet gebruiken voor commerciele doeleinden. Graag bij het delen de naam van de fotograaf vermelden…dat heeft hij/zij wel verdiend.

Linkjes naar de foto’s NNT Beekhuizen 2018:

Kiek Beatse Start

Kiek Beatse Oversteek

Kiek Beatse Klim

Kiek Beatse Bomen

Kiek Beatse Talud

Kiek Beatse Rest

Henk Start

Henk Finish

Liezbeth start en verzorgingspost

Yvette diversen

Ingrid filmpje

Nancy filmpje