Natte Neuzen CaniTrails 2019

De Natte Neuzen CaniTrails die wij organiseren zijn gericht op het belang van de hond. Het is dus niet een reguliere trail waarbij je hond mag aansluiten. Nee, wij organiseren een trail juist alleen voor de hond en z’n baas:)

Mag er dan niemand meedoen zonder hond?
In principe niet, nee. Behalve de zogeheten ‘bijlopers’ zonder hond. Dit zijn deelnemers zonder hond die met hun canitrailmaatje met hond mogen meedoen en samen zullen starten. Bij het inschrijven geef je aan dat je een bijloper bent en vult de naam van de hond met wie je ‘bijloopt’ in 🙂bbbbb

Wat kun je van een Natte Neuzen CaniTrail  verwachten?
In het Natte Neuzen Trail Handboek kun je lezen wat je van een canitrail van deze kwaliteit kunt en mag verwachten. Lees het allemaal goed door en mocht je vragen hebben, dan kun je ons altijd mailen naar canitrailnl@gmail.com

Welke afstanden kun je bij een Natte Neuzen Canitrail verwachten?
Afhankelijk van het gebied kun je naast een korte afstand (7,5km-10km), een lange afstand (15-20km) en een hele lange afstand (rond de 30km) ook nog een Snuffeltrail en een Kids CaniTrail van 4-5km verwachten.

– SNUFFELTRAIL = een afstand van 4-5km met 1 verzorgingspost voor startende of na een blessure terugkerende canitrailers met een hond van minimaal 12 maanden.

– KIDS CANI TRAIL = een afstand van 4-5km voor jeugdige canitrailers van 7 jaar tot en met 16 jaar met onderweg 1 verzorgingspost en na de finish een unieke Kids CaniTrail medaille.

Op alle Natte Neuzen CaniTrails kun je je inschrijven via www.inschrijven.nl

In 2019 organiseren we de volgende Natte Neuzen CaniTrails:
– NNT Beekhuizen in januari
– NNT Veluwezoom in maart
– NNT Rosendael in november
– NNT Castricum in november (sponsorloop)
– NNT Montferland in december