De kalender kent 3 categorieën:

Natte Neuzen Canitrails: Canitrail.NL organiseert in samenwerking met partners de Natte Neuzen Trails. Deze trails kennen allemaal hetzelfde concept waarbij de hond centraal staat. Dat betekent dat route, start, verzorgingsposten, EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden.

Overige Canitrails: Daarnaast organiseren ook andere liefhebbers canitrails, die ook de hond als uitgangspunt hebben maar hun eigen invulling hieraan geven; de overige canitrails

Trails- honden zijn toegestaan: Ook reguliere trails stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Dat betekent dat je met je hond mag aansluiten, maar dat je hond hier verder niet centraal staat.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zandenbos Trail 10km – 20km

20 april @ 08:00 - 17:00

We hebben 3 prachtige routes van 10km-20km-30km. Je gaat een diversiteit aan natuurlijke gebieden ervaren in 1 event. Ook de Cani-trailers kunnen zich aanmelden voor de 10km en 20km. Altijd een gezellige kleinschalige trail met aandacht voor de natuur, de sport en gezelligheid.

Boswachterij Nunspeet ligt in een prachtig stuk Veluwe. Glooiende paden voeren naar het idyllische dorpje Vierhouten en verder naar Elspeet. Langs open heide en koele bossen, wuivende sparren en grillige eiken. Op de natte heide liggen plassen, omringd door paarsrode zonnedauw. Ten zuiden van Nunspeet ligt het Zandenbos. Hier ligt ook een fraai heideveld. Met geurige heide en krentenstruiken vol vogels. Deze trail bestaat uit afwisselende single tracks, bosgebieden en heide. Het parcours is licht heuvelachtig met een aantal leuke klimmetjes en afdalingen. Start training now!

Link naar de ticketsverkoop: 10km = €15,99 en 20km = €22,99

Meer info over de trail vind je op de website van Trailrunning Europe.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Datum:
20 april
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/381952329210604/

Organisator

Trailrunning Europe
Telefoon:
0031 (6) 466-162-42
E-mail:
info@trail-running.eu
Website:
https://www.trail-running.eu/

Locatie

Outdoor centrum Nunspeet
Plesmanlaan 2
Nunspeet, Gelderland 807PT2
+ Google Maps
Telefoon:
0341 – 27 02 55
Website:
https://www.outdoornunspeet.nl