De kalender kent 3 categorieën:

Natte Neuzen Canitrails: Canitrail.NL organiseert in samenwerking met partners de Natte Neuzen Trails. Deze trails kennen allemaal hetzelfde concept waarbij de hond centraal staat. Dat betekent dat route, start, verzorgingsposten, EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden.

Overige Canitrails: Daarnaast organiseren ook andere liefhebbers canitrails, die ook de hond als uitgangspunt hebben maar hun eigen invulling hieraan geven; de overige canitrails

Trails- honden zijn toegestaan: Ook reguliere trails stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Dat betekent dat je met je hond mag aansluiten, maar dat je hond hier verder niet centraal staat.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Natte Neuzen CaniTrail Montferland 11km – 22km + Snuffeltrail + Kids Cani Trail

16 december 2018 @ 09:00 - 14:00

Laat je verrassen door deze nieuwe 11km en 22km Natte Neuzen CaniTrail in het Montferland.

In het zuiden van de Achterhoek ligt tussen de plaatsen Doetinchem, Didam en ’s-Heerenberg aan de Duitse grens het Montferland. Het Montferland is verrassend. Je vindt er mooie heuvelachtige bossen met prachtige vergezichten. Beleef de rijke bosgeschiedenis in het stuwwalgebied in Montferland! De route gemaakt door plaatselijke canitrailer Dennis met zijn honden Kina en Sky loopt door het Bergherbos over de stuwwallen van het Montferland met glooiende akkers en langs uitkijktoren de Hulzenberg.

Naast de 11km en 22km wordt er ook een 4km Snuffeltrail georganiseerd voor de startende canitrailer die wil proeven aan deze mooie sport.En zijn caniwalkers van harte welkom om de 22km of 11km route te lopen.

Ook de Kids Cani Trail is weer aanwezig. Deze keer met een 2km en 4km route 🙂

Inschrijving open vanaf 24 oktober 2018 08:00 uur via www.inschrijven.nl

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Datum:
16 december 2018
Tijd:
09:00 - 14:00
Evenement Categorie:

Locatie

nntb
Nederland

Organisator

Canitrail NL
E-mail:
canitrailnl@gmail.com