In de kalender kennen we 2 categorieën Canitrails en de Natte Neuzen Trails.

  • Canitrails: Een trail die alleen voor honden en hun handlers worden georganiseerd, waarbij het belang van de hond vooropstaat.
  • Natte Neuzen Canitrails: De Canitrails georganiseerd door Canitrail.NL hebben een uniek en herkenbaar concept. Dat betekent dat er geen tijdregistratie is, er individueel of in kleine groepen minimaal 1 en maximaal 5 minuten wordt gestart, de route, de verzorgingsposten, de EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden, dat er gele linten en gele zones zijn ingericht voor de honden die ruimte nodig hebben en dat er Dogwatchers zijn.
  • Trails – honden zijn toegestaan: Ook reguliere trailorganisatoren stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Soms is er een aparte start voor canitrailers ingericht. Soms sluit je gewoon achteraan. Je hond is ondergeschikt aan de trailers.
Laden Evenementen

« Alle evenementen

Ultra-Cani Trail Wales 30 mijl of 40 mijl

22 maart 2025 @ 08:00 - 17:00

ULTRA CANI-TRAIL  #4

Een 30 mijl of zelfs 40 mijl Ultra Trail alleen voor Mensen en hun K9 Makkers. 🐕🚶

Deze evenementen zijn de zwaarste in termen van k9 hardlopen / trekking in het VK, maar haalbaar voor ALLE rassen en niveaus. Zoals bij al onze evenementen hebben we GEEN tijdslimiet en iedereen is een winnaar.

Ultra Cani-Trail #1 nam deel op 25 maart en was een groot succes met 115 deelnemers van de 120 starters uit heel het VK en België en Nederland.

Gegevens

Datum:
22 maart 2025
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Datum:
22 maart 2025
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie: