In de kalender kennen we 2 categorieën Canitrails en de Natte Neuzen Trails.

  • Canitrails: Een trail die alleen voor honden en hun handlers worden georganiseerd, waarbij het belang van de hond vooropstaat.
  • Natte Neuzen Canitrails: De Canitrails georganiseerd door Canitrail.NL hebben een uniek en herkenbaar concept. Dat betekent dat er geen tijdregistratie is, er individueel of in kleine groepen minimaal 1 en maximaal 5 minuten wordt gestart, de route, de verzorgingsposten, de EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden, dat er gele linten en gele zones zijn ingericht voor de honden die ruimte nodig hebben en dat er Dogwatchers zijn.
  • Trails – honden zijn toegestaan: Ook reguliere trailorganisatoren stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Soms is er een aparte start voor canitrailers ingericht. Soms sluit je gewoon achteraan. Je hond is ondergeschikt aan de trailers.
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cani-Christmas Trail Brussel

17 december 2023 @ 08:00 - 17:00

Pilootproject voor de lancering van de canitrailwedstrijden binnen de Belgische federatie in 2024.

In samenwerking met de werkgroep van de FCB bieden we u drie afstanden van canitrail aan in het prachtige Zoniënwoud vanaf een mythische locatie: de Hippodroom van Booitsvoorde!

Een canitrail in Brussel??? Natuurlijk! Ook al hebben we niet de hoogte van de Ardennen, toch hebben we mooie routes voor jullie gemaakt! En voor wie aanwezig was tijdens onze Cani-Christmas in 2021, kom dit jaar onze TRAIL versie ontdekken!! Voor de anderen garanderen we u een sfeer waardig voor de eindejaarsfeesten: warme wijn, kerstversiering, verlichte stands…
Noteer deze datum in je agenda en blijf op de hoogte voor onze info en anekdotes over de organisatie van dit evenement!

Afstanden: 11km-18km-28km

Gegevens

Datum:
17 december 2023
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Datum:
17 december 2023
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie: