In de kalender kennen we 2 categorieën Canitrails en de Natte Neuzen Trails.

  • Canitrails: Een trail die alleen voor honden en hun handlers worden georganiseerd, waarbij het belang van de hond vooropstaat.
  • Natte Neuzen Canitrails: De Canitrails georganiseerd door Canitrail.NL hebben een uniek en herkenbaar concept. Dat betekent dat er geen tijdregistratie is, er individueel of in kleine groepen minimaal 1 en maximaal 5 minuten wordt gestart, de route, de verzorgingsposten, de EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden, dat er gele linten en gele zones zijn ingericht voor de honden die ruimte nodig hebben en dat er Dogwatchers zijn.
  • Trails – honden zijn toegestaan: Ook reguliere trailorganisatoren stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Soms is er een aparte start voor canitrailers ingericht. Soms sluit je gewoon achteraan. Je hond is ondergeschikt aan de trailers.
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Canipat’trail Addict 8km en 15km

21 januari @ 09:00 - 17:00

C’est parti!!!
Het canipat’addict-team komt eindelijk terug in 2024 om u geen canicross aan te bieden, maar deze keer voor het eerst een cani-parcours te organiseren in de regio Namen.

Twee afstanden: 
– 8km en 300D+
– 15Km en 400D+

▶️Het parcours zal, ondanks de mooie heuvels, behoorlijk glooiend zijn met zeer weinig technische onderdelen en voor veel mensen toegankelijk 🤩

Start 15km = 09:00 uur
Start 8km = 10:00 uur

De start van het parcours start is bij de sporthal van Saint-Berthuin in Malonne ( Belgie) ; de hal heeft een zeer gemakkelijke toegang, een douche en vooral een grote parking.

Ook zullen er diverse stands aanwezig zijn om u zowel producten voor uw dier als voor u aan te bieden en ja we hebben aan iedereen gedacht 🙂
Ook zal het mogelijk zijn om na afloop te genieten van een goed worstenbroodje en een drankje.

Binnenkort publiceren ze meer info, maar je kunt de datum alvast in je agenda blokkeren 🤩

Gegevens

Datum:
21 januari
Tijd:
09:00 - 17:00
Evenement Categorie:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Datum:
21 januari
Tijd:
09:00 - 17:00
Evenement Categorie: