In de kalender kennen we 2 categorieën Canitrails en de Natte Neuzen Trails.

  • Canitrails: Een trail die alleen voor honden en hun handlers worden georganiseerd, waarbij het belang van de hond vooropstaat.
  • Natte Neuzen Canitrails: De Canitrails georganiseerd door Canitrail.NL hebben een uniek en herkenbaar concept. Dat betekent dat er geen tijdregistratie is, er individueel of in kleine groepen minimaal 1 en maximaal 5 minuten wordt gestart, de route, de verzorgingsposten, de EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden, dat er gele linten en gele zones zijn ingericht voor de honden die ruimte nodig hebben en dat er Dogwatchers zijn.
  • Trails – honden zijn toegestaan: Ook reguliere trailorganisatoren stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Soms is er een aparte start voor canitrailers ingericht. Soms sluit je gewoon achteraan. Je hond is ondergeschikt aan de trailers.
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Canitrail des Chataignes 11km (Frankrijk)

18 november 2023 @ 08:00 - 17:00

Zaterdag 18 november bundelen De CaniPirates en de Trail des Châtaignes hun krachten om u de 1ste Canitrail des Chataignes aan te bieden.

Een parcours van 11 km in het bos van Cormeilles boven Parijs in Frankrijk met een mooi verval van 400 meter

Inschrijven kan via de website van de FFSLC

PS Let op; je hond moet de volgende vaccinaties hebben gehad: CHP (Carré, Hepatitis, Parvovirus) – Leptospirose – Hondsdolheid – Kennelhoest (TC)

Gegevens

Datum:
18 november 2023
Tijd:
08:00 - 17:00
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Datum:
18 november 2023
Tijd:
08:00 - 17:00