In de kalender kennen we 2 categorieën Canitrails en de Natte Neuzen Trails.

  • Canitrails: Een trail die alleen voor honden en hun handlers worden georganiseerd, waarbij het belang van de hond vooropstaat.
  • Natte Neuzen Canitrails: De Canitrails georganiseerd door Canitrail.NL hebben een uniek en herkenbaar concept. Dat betekent dat er geen tijdregistratie is, er individueel of in kleine groepen minimaal 1 en maximaal 5 minuten wordt gestart, de route, de verzorgingsposten, de EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden, dat er gele linten en gele zones zijn ingericht voor de honden die ruimte nodig hebben en dat er Dogwatchers zijn.
  • Trails – honden zijn toegestaan: Ook reguliere trailorganisatoren stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Soms is er een aparte start voor canitrailers ingericht. Soms sluit je gewoon achteraan. Je hond is ondergeschikt aan de trailers.
Laden Evenementen

« Alle evenementen

Natte Neuzen Paas 2-daagse 10km of 15km

20 april 2025 @ 07:15 - 21 april 2025 @ 20:15

Natte Neuzen Paas Challenge  – 2 dagen / 2 routes
Op 1ste en 2de Paasdag loop je twee verschillende routes op twee verschillende plekken op GPS tussen 1ste paasdag zonsopgang 07:15 uur en 2de paasdag zonsondergang 20:15 uur.

NB: Lukt het je niet om 1ste en 2de Paasdag te lopen, dan is eventueel de dag ervoor of de dag erna ook nog een optie, mits het maar 2 dagen achter elkaar is:)

Wat houdt de Natte Neuzen Paas Challenge in?
Je legt de opgestuurde 10km of 15km middels GPS af door deze samen met je hond te hardlopen, wandelen of deels hardlopend en deels wandelend. Je kunt dit individueel doen of in een groepje. De routes worden je op Goede Vrijdag via de mail toegestuurd.

Kosten Natte Neuzen Paas 2-daagse (inclusief medaille)
Voor jullie deelname vraag ik €17,50 of als je een strippenkaart hebt 3 strippen. Dit is inclusief een medaille, honden en mensenhapje en honden- en mensendrankje tijdens de uren dat ik zelf ook aanwezig ben op 1ste en 2de Paasdag. Of inclusief het opsturen van de medaille en konijnenoor per post als jullie op een ander moment van de dag lopen.

Interesse?
Stuur een mailtje naar canitrailnl@gmail.com voor meer info 🙂

Gegevens

Begin:
20 april 2025 @ 07:15
Einde:
21 april 2025 @ 20:15
Evenement Categorie:

Organisator

Canitrail NL
E-mail
canitrailnl@gmail.com
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Begin:
20 april 2025 @ 07:15
Einde:
21 april 2025 @ 20:15
Evenement Categorie:

Organisator

Canitrail NL
E-mail
canitrailnl@gmail.com