In de kalender kennen we 2 categorieën Canitrails en de Natte Neuzen Trails.

  • Canitrails: Een trail die alleen voor honden en hun handlers worden georganiseerd, waarbij het belang van de hond vooropstaat.
  • Natte Neuzen Canitrails: De Canitrails georganiseerd door Canitrail.NL hebben een uniek en herkenbaar concept. Dat betekent dat er geen tijdregistratie is, er individueel of in kleine groepen minimaal 1 en maximaal 5 minuten wordt gestart, de route, de verzorgingsposten, de EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden, dat er gele linten en gele zones zijn ingericht voor de honden die ruimte nodig hebben en dat er Dogwatchers zijn.
  • Trails – honden zijn toegestaan: Ook reguliere trailorganisatoren stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Soms is er een aparte start voor canitrailers ingericht. Soms sluit je gewoon achteraan. Je hond is ondergeschikt aan de trailers.
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Natte Neuzen Vrijheids Trail – virtuele canitrail

5 mei 2020 @ 07:00 - 21:00

Voorafgaand aan de Natte neuzen Vrijheids Trail wordt door circa 50 canitrailers in het hele land het Bevrijdingsvuur doorgegeven. Volg deze kanjers LIVE in hun Bevrijdingsvuur Estafette en ontvang om 07:00 uur van hun het Vrijheidsvuur om door te geven in jullie eigen Natte Neuzen Vrijheids Trail.

In je eigen omgeving maken jullie een canitrail of caniwalk van minimaal 5 km langs 1 of 2 monumenten bij jou in de buurt. Bij dit monument maken jullie een selfie en plaatsen dit in de Community met een uitleg over het oorlog/ vrijheidsmonument. Ik ben erg benieuw naar jullie foto’s en verhalen.

 

Gegevens

Datum:
5 mei 2020
Tijd:
07:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Organisator

Canitrail NL
E-mail
canitrailnl@gmail.com
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Datum:
5 mei 2020
Tijd:
07:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Organisator

Canitrail NL
E-mail
canitrailnl@gmail.com