In de kalender kennen we 2 categorieën Canitrails en de Natte Neuzen Trails.

  • Canitrails: Een trail die alleen voor honden en hun handlers worden georganiseerd, waarbij het belang van de hond vooropstaat.
  • Natte Neuzen Canitrails: De Canitrails georganiseerd door Canitrail.NL hebben een uniek en herkenbaar concept. Dat betekent dat er geen tijdregistratie is, er individueel of in kleine groepen minimaal 1 en maximaal 5 minuten wordt gestart, de route, de verzorgingsposten, de EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden, dat er gele linten en gele zones zijn ingericht voor de honden die ruimte nodig hebben en dat er Dogwatchers zijn.
  • Trails – honden zijn toegestaan: Ook reguliere trailorganisatoren stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Soms is er een aparte start voor canitrailers ingericht. Soms sluit je gewoon achteraan. Je hond is ondergeschikt aan de trailers.
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Natuurloop Zonnebeke 2022

17 december 2022 @ 08:30 - 18 december 2022 @ 17:00

Natuurloop Zonnebeke is een recreatieve loop over hoofdzakelijk onverharde paden in de natuur. Er zijn verschillende afstanden voorzien tussen 12 en 42 kilometer dewelke via vrije start kunnen worden afgelegd op zaterdag 17 december 2022 en zondag 18 december 2022. Afhankelijk van de afstand worden het kasteeldomein, de Polygone, de kleiputten, de Gasthuisbossen en de Palingbeek aangedaan. De verschillende openbare domeinen worden verbonden door gekende en minder gekende paden waarbij vaak wordt gebruik gemaakt van privé domeinen. Naast het avontuurlijk parcours met kwalitatieve bevoorradingen ontvangen de eerste 1.400 ingeschreven lopers een technisch T-shirt.

Natuurloop Zonnebeke is géén wedstrijd , vrije starturen zorgen ervoor dat je kan starten op het moment dat het je uitkomt. Loop je graag alleen of maak je er liever een wedstrijdje van met vrienden onder elkaar ? Met onze loop heb je het zelf voor het kiezen.

Alle info vind je verder op hun website

Gegevens

Begin:
17 december 2022 @ 08:30
Einde:
18 december 2022 @ 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://natuurloopzonnebeke.be/praktisch
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Begin:
17 december 2022 @ 08:30
Einde:
18 december 2022 @ 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://natuurloopzonnebeke.be/praktisch