In de kalender kennen we 2 categorieën Canitrails en de Natte Neuzen Trails.

  • Canitrails: Een trail die alleen voor honden en hun handlers worden georganiseerd, waarbij het belang van de hond vooropstaat.
  • Natte Neuzen Canitrails: De Canitrails georganiseerd door Canitrail.NL hebben een uniek en herkenbaar concept. Dat betekent dat er geen tijdregistratie is, er individueel of in kleine groepen minimaal 1 en maximaal 5 minuten wordt gestart, de route, de verzorgingsposten, de EHBO en extra waterpunten aangepast zijn op de honden, dat er gele linten en gele zones zijn ingericht voor de honden die ruimte nodig hebben en dat er Dogwatchers zijn.
  • Trails – honden zijn toegestaan: Ook reguliere trailorganisatoren stellen hun evenement beschikbaar voor canitrailers. Soms is er een aparte start voor canitrailers ingericht. Soms sluit je gewoon achteraan. Je hond is ondergeschikt aan de trailers.
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vuurtoren Trail Ameland

18 maart @ 09:00 - 19 maart @ 16:00

Grote kans dat ook deze editie CORONAPROOF zal moeten worden georganiseerd. Nu wil het geluk dat wij als organisatie behoorlijk ervaring hebben verkregen door het organiseren van een aantal evenementen tijdens de versoepelingen in augustus en oktober 2020. Voor de Vuurtorentrail betekent dit wederom starten op het strand en finishen, net buiten het centrum van Hollum. We maken gebruik van het druppelsgewijs starten. Deelnemers verspreiden voor de start op het brede strand. Snelle deelnemers starten eerst en de minder ervaren lopers kunnen daarna aansluiten

Canitrailers kunnen aansluiten op de 6km, 12km en 21km.

Meer info zie website

 

 

Gegevens

Begin:
18 maart @ 09:00
Einde:
19 maart @ 16:00
Evenement Categorie:
Site:
http://vuurtorentrail.nl

Locatie

Zwaneplein te Hollum
Zwaneplein
Hollum, Nederland
+ Google Maps
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Begin:
18 maart @ 09:00
Einde:
19 maart @ 16:00
Evenement Categorie:
Site:
http://vuurtorentrail.nl

Locatie

Zwaneplein te Hollum
Zwaneplein
Hollum, Nederland
+ Google Maps